no.phhsnews.com


no.phhsnews.com / Slik tar du raskere skjermbilder på PlayStation 4

Slik tar du raskere skjermbilder på PlayStation 4


Når du er opptatt i ditt favorittspill - du vet, den du kan spille om og om igjen, og fortsatt elsker alle andre av det - og det skjer noe utrolig, du vil fange det så fort som mulig. Dessverre er PlayStation 4s standard skjermdumpinnstilling sakte . Slik løser du det.

Standardhandlingen for å ta et skjermbilde på PS4 (eller PS4 Pro) er å trykke lenge på Del-knappen på kontrolleren - siden en vanlig knapp åpner bare delingsmenyen. Det er en innstilling kalt "Easy Screenshots" som flipper disse rollene, gjør et raskt trykk på en skjermdump og reserverer delingsmenyen for en lang presset handling. Det gir bare mer mening på denne måten.

For å aktivere enkle skjermbilder, gå inn i PS4-menyen Innstillinger-menyen. Bla gjennom til ikonet for bagasje, og klikk deretter på det.

Herfra, bla ned til "Deling og kringkastinger", og skriv inn denne menyen.

Alternativt kan du også trykke på Del-knappen for å åpne delen dialog, og rull ned til "Deling og kringkastingsinnstillinger." Uansett vil du ende opp på samme sted.

Det øverste alternativet i denne menyen, "Del kontrolltastatur", inneholder de skjermdumpinnstillingene vi ser til. Klikk for å hoppe inn.

Marker "Easy Screenshots" og trykk på X.

Det er ganske mye det! Fra dette punktet froward, vil du umiddelbart kunne ta en skjermdump ved å trykke på Share-knappen, som faktisk er en mye større avtale enn det som høres ut som for alle som tar mange skjermbilder.


Slik ser og sletter du Google Maps-historikken på Android og iPhone

Slik ser og sletter du Google Maps-historikken på Android og iPhone

Hvis du er noe som meg, bruker du Google Maps mye . Saken er, den holder en detaljert historie overalt hvor du har vært - uansett om du har brukt navigasjon eller ikke. Slik deaktiverer du disse dataene. RELATED: Slik deaktiverer du Android Trafikkmeldinger Maps holder reiseloggen din på et par forskjellige steder: "Tidslinjen" og "Karthistorikken.

(how-top)

Slik låser du Google Chrome-profilen med et passord

Slik låser du Google Chrome-profilen med et passord

Chrome gjør det veldig enkelt å bytte profiler mens du er i nettleseren. Hvis andre bruker datamaskinen, og du vil forhindre at de får tilgang til Chrome-profilen din, som inneholder bokmerkene dine, historikk og muligens til og med lagrede passord, kan du låse den med passordet for Google-kontoen din.

(how-top)