no.phhsnews.com


no.phhsnews.com / Slik deaktiverer du fyllehåndtaket i Excel

Slik deaktiverer du fyllehåndtaket i Excel


Hvis du angir mange sekvensielle verdier i Excel-regnearkene, kan Fyllhåndtaket hjelpe deg med å spare tid ved å fylle celler automatisk med økte verdier. Hva skjer hvis du finner fyllingshåndtaket ikke?

RELATERT: Slik deaktiverer du fyllehåndtaket i Excel

Som standard er fyllhåndtaket aktivert, og vi viser deg hvordan du deaktiverer det . Disse samme instruksjonene kan brukes til å aktivere den igjen, hvis du finner det slått av ved et uhell.

For å aktivere eller deaktivere fyllehåndtaket i Excel, åpne en ny eller eksisterende arbeidsbokfil og klikk på "Fil" -fanen.

Klikk på "Alternativer" i listen over elementer til venstre på skjermbildet bakover.

Klikk på "Avansert" i listen over elementer på venstre side av dialogboksen Excel-alternativer.

Hvis du vil for å deaktivere fyllehåndtaket, og "Aktiver fyllingshåndtak og celle dra og slipp" -boksen i Redigeringsdelen er merket av, fjern markeringen i boksen. For å aktivere påfyllingshåndtaket, må du bare kontrollere det på nytt.

For å unngå å erstatte eksisterende data i celler du fyller med fyllhåndtaket, må du kontrollere at boksen "Alert before overwriting cells" er merket, som skal være standard . Hvis du ikke vil se advarseldialogen, fjerner du merket av.

Klikk på "OK" for å godta endringen og lukk dialogboksen Excel-alternativer.

Merk at fyllehåndtaket vises når du velger en eller flere celler, selv når den er deaktivert.


Slik aktiverer du foreldrekontroll på Fire TV og Fire TV Stick

Slik aktiverer du foreldrekontroll på Fire TV og Fire TV Stick

Amazon liker å tøffe hvordan deres Fire TV er den raskeste media streamer på markedet. Hva de egentlig burde ha til å bruke, er imidlertid at brann-TV tilbyr de mest omfattende foreldrevern og barnevennlig innhold rundt. Les videre som vi viser deg hvordan du kan dra nytte av begge. Hvorfor ønsker jeg å gjøre dette?

(how-to)

Slik tømmer du søppel for bare én konto på Apple Mail for OS X

Slik tømmer du søppel for bare én konto på Apple Mail for OS X

Hvis du bruker Apple Mail på OS X, vet du at når du tømmer søppel, renser det normalt alle slettede meldinger for alle kontoene dine. Hvis du bare vil rydde slettede meldinger fra en konto, er det en annen måte. Tømme papirkurven med Apple Mail oppnås ved å høyreklikke på Papirkurv-ikonet i Mail og deretter velge "Erase Deleted Items" fra resulterende kontekstmeny.

(how-to)