no.phhsnews.com


no.phhsnews.com / Slik fjerner du folk i Facebook-nyhetsfeeden du har tidligere skjedd

Slik fjerner du folk i Facebook-nyhetsfeeden du har tidligere skjedd


Facebook kan oppdatere menyer og grensesnitt til venstre og høyre, men det betyr ikke at de gjør dem enklere å bruke i prosessen. Den dårlige menydesignen og den vage terminologien gjør det ganske vanskelig å gjøre endringer (eller for å angre endringene), i mange tilfeller. Les videre når vi hjelper en leser til å leve opp sin nyhetsfeed ved å returnere tidligere skjulte venner til forkant.

Kjære hvordan-til-geek,

Dette er ikke mye av et livs-eller døds problem for å være sikker , men det er en som er litt frustrerende. I fjor da mange av mine Facebook-venner hele tiden postet oppvarmede politiske ting, begynte jeg å sjekke "Jeg vil ikke se dette" og "Ikke følge" oppføringene i min feed mye. Alt sagt og gjort, jeg "dempet" eller hva du vil kalle det mange mennesker. Etterpå kunne jeg ha vært litt forhastet med tyngdekeglen, og nå vil jeg gjerne gi den gamle nyhetsfeeden tilbake igjen.

Det eneste problemet er ... Jeg kan ikke finne ut hvordan jeg skal gjøre det. Jeg har sett på hver meny og undermeny, og jeg kan ikke finne en liste over de menneskene jeg har dempet. Jeg fant en liste over personer jeg har blokkert (som ikke har noen oppføringer), så det er ganske ubrukelig. Hva gjør jeg? Sikkert må det være en liste jeg faktisk kan se på, ikke sant?

Facebook Frustrated

Det er faktisk en liste. Du burde ikke føle deg dårlig for ikke å finne denne listen fordi den er skjult på det mest latterlige stedet at vi er 99 prosent, at den gjennomsnittlige bruken aldri ville tilfeldigvis snuble over. Når du er logget inn på din Facebook-konto på en datamaskin (ikke en mobil enhet), navigerer du til nyhetsfeeden. Se på listen over oppføringer på venstre meny (det er her du vil se ting som "Nyhetsstrøm" og "Meldinger" direkte under profilbildet ditt.

Hvis du holder musen rett til venstre for "Nyheter" Feed "-linjen, vises et lite utstyr:

Klikk på det aktuelle utstyret, og en liten" Rediger innstillinger "-boks vil dukke opp. Klikk" Rediger innstillinger ", og du vil bli tatt til" Rediger nyhetsinnstillinger " boks slik:

Det er hovedlisten over alle menneskene du har fulgt og skjulte innlegg fra. Du kan bare klikke på "x" ved siden av navnet deres for å fjerne dem fra den skjulte listen og deretter klikke "lagre". En Alternativ måte å oppnå samme ende på (men langt mer kjedelig hvis du trenger å gjøre det for mer enn noen få personer) er å besøke personens Facebook-profilside. Det er en Følg / Unfollow-knapp plassert nederst til høyre på hver persons deksel bilde som du kan bytte.


Har et presset teknisk spørsmål? Skyt oss en e-post på , og vi vil d o vårt beste for å svare på det.


Slik tvinges du til å avslutte en app på Apple TV-en din

Slik tvinges du til å avslutte en app på Apple TV-en din

På samme måte som apps kan misforstå på telefonen din og nettbrettet, kan appene misforstå på Apple TV. Les videre når vi viser deg hvordan du skal tvinge til å slutte å bruke et program uten bruk av Apple TV. Merk: Denne opplæringen gjelder for fjerde generasjon Apple TV-maskinvareoppdatering og de påfølgende oppdateringene som kjører tvOS.

(how-to)

Slik gjenoppretter du kjøp i apper på Android

Slik gjenoppretter du kjøp i apper på Android

Ethvert kjøp du lager i en app, i stedet for i Google Play selv, er et kjøp i appen. Google Play sporer disse kjøpene i appen. Noen er permanente og kan gjenopprettes på en ny enhet, men andre blir brukt opp etter at du har kjøpt dem. Dette gjelder bare kjøp du gjør innen apper. For å gjenopprette en kjøpt app, besøk bare Google Play og installer den på nytt.

(how-to)