no.phhsnews.com


no.phhsnews.com / Slik lagrer eller overfører du favorittregistreringstaster til en annen PC

Slik lagrer eller overfører du favorittregistreringstaster til en annen PC


Hvis du bruker Windows-registret mye, har du sikkert lagt merke til noen favorittsteder. Registerredigering lagrer favorittene dine, og du gjettet det - registret, så det er enkelt å sikkerhetskopiere dem eller overføre dem til en annen PC.

RELATERT: Hvordan bokmerke steder i Windows-registret

Standard advarsel: Registerredigering er et kraftig verktøy og misbruker det kan gjøre systemet ustabilt eller ubrukelig. Dette er en ganske enkel hack, og så lenge du holder deg til instruksjonene, bør du ikke ha noen problemer. Når det er sagt, hvis du aldri har jobbet med det før, bør du vurdere å lese om hvordan du bruker Registerredigering før du kommer i gang. Og absolutt sikkerhetskopiere registret (og datamaskinen!) Før du gjør endringer.

I Registerredigering drar du ned til følgende nøkkel:

HKEY_CURRENT_USER  Software  Microsoft  Windows  CurrentVersion  Applets  Regedit  Favoritter

Hver av favorittene dine er lagret i strengverdier inne iFavoritter-tasten. For å sikkerhetskopiere dem, er alt du trenger å gjøre, å eksportere nøkkelen. Høyreklikk på Favoritter-tasten og velg "Eksporter."

Lagre REG-filen til hvilken plass du vil. For å gjenopprette favorittene, dobbeltklikk REG-filen på PCen der du vil ha disse favorittene, og følg instruksjonene for å importere den til registret på den PCen.

Når du importerer filen, legges favorittene til listen over favoritter i Registerredigering på den PCen. Bare vær oppmerksom på at det vil overskrive en nåværende favorittplassering hvis den importerte favoritt har akkurat samme navn som en gjeldende favoritt.


Slik merker du og deler dine Apple-bilder

Slik merker du og deler dine Apple-bilder

Folk liker å ta, markere og dele sine morsomme fotokreasjoner. Apper som Snapchat og Instagram lar deg gå til byen med bildene dine, men du kan også ha det gøy med Apples innebygde Bilder-app. Hvis du ikke allerede er klar, kan du allerede gjøre mye redigering og endringer i bildene dine i Apples lagerbilde app.

(how-top)

Slik sletter eller deaktiverer du de nyeste dokumentlistene i Microsoft Word 2016

Slik sletter eller deaktiverer du de nyeste dokumentlistene i Microsoft Word 2016

Når du åpner Microsoft Word, vises en liste over nylig åpnede dokumenter på venstre side av skjermen. Du kan rydde dokumenter fra denne listen, eller hvis du ikke vil se de nyeste dokumentene i det hele tatt, deaktivere listen helt. RELATED: Slik sletter du nylige elementer fra en hoppeliste i Windows Den siste Dokumentliste vises også når du velger alternativet "Åpne" fra Word, og på hoppelisten for Word-oppgavelinjeknappen.

(how-top)