no.phhsnews.com


no.phhsnews.com / Slik tømmer du macOS-søppelet på de eksterne diskene dine

Slik tømmer du macOS-søppelet på de eksterne diskene dine


Du vet at flash-stasjonen er full av kattungebilder du alltid har? Selvfølgelig gjør du: vi har alle en. Noen ganger vil du frigjøre litt plass på kattungen, slik at du drar et par gigabyte gamle bilder til papirkurven på din Mac.

Men du ser ikke mer ledig plass oppnådd. Hva gir?

Vel, filene er fortsatt i søppelet. Det kan hende du tror at det finnes en enkelt "Papirkurv" -mappe på Mac-en, men det er ikke tilfelle: det er en for hver stasjon du bruker. Operativsystemet presenterer alt dette som en papirkurvmappe på dokken din, men filene selv kan bli funnet i en skjult mappe i rotkatalogen av hver stasjon kalt.Trashes. Du kan ikke se denne mappen med mindre du angir Mac-en din for å vise skjulte mapper, eller koble den eksterne stasjonen til en Windows-maskin.

Så hvordan går det om å slette filene i papirkurven på en ekstern disk? Det er to hovedmetoder.

Alternativ One: Tøm søplaen din (Alt)

Den enkleste metoden: Bare tømm søppelet med blitsstasjonen tilkoblet. Dette vil slette alle filene i alle dine.Trashesmapper, inkludert de som er tilkoblet eksterne eksterne enheter.

Høyreklikk papirkurven på dokken din, og klikk deretter på "Tøm papirkurv". Dette kan ta en stund, men du vil ha all ledig plass når den er ferdig.

Alternativ to: Bruk Curb to Empty Only One Drive's Trash

Hvis du heller ikke vil tømme stasjonen på din primære harddisk , gir det gratis programmet Curb deg mulighet til å tømme papirkurven på en enkelt stasjon. For å komme i gang, last ned programmet, åpne ZIP-filen, og dra deretter selve appen til mappen Programmer.

Start programmet og du vil se et enkelt vindu.

Dra ikonet for dine eksterne stasjoner fra Finder til dette vinduet og mappen.Trashesvil bli slettet fra.

Du kan eventuelt angi at programmet skal flytte søppelfiler fra flash-stasjonen til primacy-stasjonen. Klikk på tannhjulet nederst til venstre for å få frem preferansevinduet.

Kontroller "Flytt det til lokal papirkurv", og slettede filer blir flyttet til papirkurven på din Mac, slik at du kan lagre plass uten permanent å slette filene .


Slik tillater bare venner å kontakte deg i Snapchat

Slik tillater bare venner å kontakte deg i Snapchat

Som standard lar Snapchat alle som legger til deg, sende deg Snaps, noe som ikke er ideelt. Hvis du heller ikke vil få meldinger fra fremmede, kan du endre det slik at Snapchat bare lar venner (personer du har lagt til i tillegg) kontakte deg. Åpne Snapchat og sveip opp på kameraskjermen. Trykk på tannhjulikonet for å komme til innstillingssiden.

(how-top)

Slik gjenoppretter du Plex Media Server

Slik gjenoppretter du Plex Media Server

Plex Media Server er kjent for en jevn og intuitiv brukeropplevelse, så du kan bli litt overrasket hvis du finner deg selv forbauset over nøyaktig hvordan du starter serveren på nytt . Ikke vær redd, vi har dekket deg. Hvor er * @% ^ ing Restart-knappen? Hvis du er en vanlig Plex-bruker, har du vært godt vant til å samhandle med Plex Media Server gjennom den nettbaserte GUI-stedet der du kan håndtere alle slags oppgaver som å sette opp ekstern tilgang, dele biblioteket med venner og optimalisere mediene dine, blant annet rutinemessige oppgaver og forbedringer.

(how-top)