no.phhsnews.com


no.phhsnews.com / Slik blokkerer du noen på Snapchat

Slik blokkerer du noen på Snapchat


Snapchat, med det forsvinner bilder, er en enkel app for folk å misbruke. Et sekunders snap kan være ganske traumatisk og umulig å bevise skjedd; med mindre du er rask nok til å skjermbilde den, er den borte så snart du ser på den.

Blokkerer noen på Snapchat:

Fjerner dem fra vennelisten din.

  • Fjerner deg fra vennene dine.
  • Fjerner du fra Snapchat
  • Blokkerer dem fra å sende deg Snaps and Chats.
  • Blokkerer dem fra å se historien din.
  • Forhindrer at de legger til deg som venn.

Hvis det høres ut som du vil, les videre

Slik blokkerer du noen på Snapchat.

Det er noen måter å blokkere noen på Snapchat.

Hvis personen du vil blokkere nylig har sendt deg et Snap, trykker du lenge på navnet på Chat-skjermen .

Deretter klikker du på Gear-ikonet og klikker deretter på Blokker. Trykk på Blokker igjen.

De er nå blokkert og fjernet fra vennelisten din.

Hvis personen du vil blokkere ikke har sendt deg et Snap nylig, går du til Snap-skjermen og sveiper ned.

Trykk på Mine venner og trykk så lenge på vennen du vil blokkere.

På nytt, trykk på Gear-ikonet etterfulgt av Blokker to ganger.

Til slutt, for å blokkere noen som har lagt deg til som venn, men du har ikke lagt til Tilbake, gå til Snap-skjermen og sveip ned.

Trykk på Lagt til og trykk så lenge på navnet på personen du vil blokkere.

Trykk på Gear-ikonet og Blokker to ganger for å fjerne dem.

Slik fjerner du noen på Snapchat

For å blokkere noen på Snapchat, sveiper du ned på Snap-skjermen og klikker på Gear-ikonet.

Bla ned til Kontohandlinger og trykk på Blokkert.

Pek på X ved siden av person for å blokkere dem.

Når du har blokkert dem, må du legge dem til som en venn igjen.


Facebook-innstillingene inkluderer personvernknapper som gjør absolutt ingenting

Facebook-innstillingene inkluderer personvernknapper som gjør absolutt ingenting

Facebooks personverninnstillinger er et rot, jeg kan aldri finne tweaket jeg leter etter. Tilsynelatende er Facebook ikke sikker på hva som er der heller. Gå til Innstillinger> Apper akkurat nå, og du finner "Apper andre bruk", en hel del alternativer som ikke har gjort noe siden 2014. Det er sant at ett poeng Facebook delte informasjonen din med appene dine venner installerte, men Facebook endret det for mange år siden.

(how-top)

Slik tilbakestiller du en Chromebook-maskin (selv om den ikke starter)

Slik tilbakestiller du en Chromebook-maskin (selv om den ikke starter)

Chromebooks synkroniserer lokalt noen data, slik at du vil tørke de personlige dataene når du selger eller overfører Chromebooken din . Du kan også installere Chrome OS på nytt - spesielt nyttig hvis du har rotet i utviklermodus. Hvis du foretar en tilbakestilling av fabrikk, slettes alle lokale data som er lagret på Chromebooken din, for eksempel filer som er lagret i mappen Nedlastinger.

(how-top)