no.phhsnews.com


no.phhsnews.com / Slik laster du opp og merker bilder og bilder i FaceBook

Slik laster du opp og merker bilder og bilder i FaceBook


Hvis du er en FaceBook-bruker, har du kanskje sett at du får et varsel når noen merket et bilde av deg, og dette bildet vises også på tidslinjen din hvis du godkjenner det. Når du laster opp et bilde til Facebook, kan du også merke noen for å sikre at de får varselet, og det er ganske enkelt å gjøre. I prosessen forklarer jeg også raskt hvordan du kan laste opp bilder til FaceBook-kontoen din for å lage album eller for å oppdatere profilbildet og dekselet.

For å administrere bildene dine og legge til tagger i bilder, fortsett og klikk på navnet ditt øverst, som vil laste inn profilen din. Klikk deretter på Bilder .

Som standard ser du Bilder av deg, som i utgangspunktet inneholder bilder du har lastet opp eller noen andre har lastet opp der du også har blitt merket. Hvis du klikker på bildene dine, vises det bare de du har lastet opp, selv om du ikke er merket i dem. Hvis du klikker på Album, ser du alle albumene dine, og Ikke-merket vil vise deg bilder du har lastet opp som har personer som ikke er merket.

Nå for å merke et bilde, flytt bare musen over bildet og en liten boks vil dukke opp kalt Tag Photo . Klikk på det og du vil bli brakt til en side som bare viser det bildet med kommentarer, etc. Du kan igjen holde musen over bildet og det vil automatisk hente bokser rundt alle ansikter i bildet. Hvis Facebook gjenkjenner bildet ditt, vil det spørre om du vil merke deg selv. Ja, Facebook kan finne ut hvem du er og vil automatisk gjenkjenne deg i bilder du laster opp!

Hvis merket er for noen andre, ser du en liten boks oppe der du kan begynne å skrive inn et navn. Det vil automatisk få opp en filtrert liste over vennene dine.

Med FaceBook må hvert bilde du laster opp være i et album, selv om du ikke opprettet et bestemt album. Hvis du for eksempel legger inn en statusoppdatering og inkluderer et bilde, går det inn i tidslinjeprofilalbumet . Hvis du laster opp et bilde fra telefonen, går det til mobilopplastingsalbumet . Det er også profilbilder og omslagsfotoalbum.

Hvis du vil lage et album, klikker du enten på Opprett album som i bildet som vises ovenfor, eller klikk på Opprett album-knappen øverst. Du kan laste opp så mange bilder som du vil per album, men det er vanligvis en god idé å lage et nytt album for et relatert sett med bilder, det vil si bryllupsfesten, tur til Vegas, cruiseskip, etc. Når du har valgt bildene til laste opp, vil de automatisk begynne å bli lastet opp og i mellomtiden kan du begynne å legge til albuminformasjonen din.

Gi albumet en tittel, og eventuelt kan du legge til en beskrivelse og et sted. Du kan også klikke på knappen Bestill etter dato tatt hvis du vil at de skal sorteres automatisk etter dato. Hvis ikke, kan du bare flytte dem til nye stillinger ved å klikke på den grå linjen du ser nederst på hvert bilde, og deretter dra den rundt.

Du kan også legge igjen en kommentar for hvert enkelt bilde og til og med gi hvert bilde sin egen dato og plasseringsinformasjon. Den lille knappen helt til høyre på den grå linjen lar deg rotere bilder. Hvis du vil merke en person i et bilde, holder du musen over et hvilket som helst ansikt og klikker for å merke. Nederst kan du klikke på Legg til flere bilder- knappen for å legge til flere bilder i albumet, og du kan sjekke høy kvalitet hvis du vil at de skal beholde sin høye oppløsning når de lastes opp.

Endelig er standard delingen satt til Venner, men du kan klikke på den lille pilen og velge fra en av lister eller opprette et tilpasset sett med mennesker. Til slutt klikker du på Legg inn Bilder- knappen, og albumet ditt blir nå lagt ut på profilen din for at alle skal se.

Hvis du vil redigere ditt bilde og profilbilde, går du bare til hovedprofilen din og klikker deretter på de små kameraikonene.

Til slutt, når det gjelder koder, kan du se hvilke bilder du har blitt merket inn, og du kan også vurdere koder før de vises på profilen din hvis du har aktivert Tag gjennomgang . For å se alt dette, klikker du på Vis aktivitetslogg- knappen som ligger på forsiden din.

Klikk på Tag gjennomgang eller innlegg Du er merket inn for å se hvilke innlegg du har blitt merket inn og hvilke som fortsatt er under vurdering.

Når du klikker på Tag gjennomgang, kan du velge å aktivere eller deaktivere funksjonen hvis du vil. Som standard ser det ut til å være slått på. Det er en god ide å sjekke her en gang imellom fordi jeg hadde over 50 koder jeg ikke hadde godkjent, og derfor viste de seg aldri på profilen min. Hvis du har noen spørsmål, vær så snill å legge inn en kommentar, og jeg vil prøve å hjelpe. Nyt!


Slik stopper du Apple Watch fra å nekte deg å stå

Slik stopper du Apple Watch fra å nekte deg å stå

Er du lei av Apple Watch som gir deg anledning til å stå opp? Du er ikke alene. Les videre som vi viser deg hvordan du skal fortelle det lille smarte uret, for å komme deg unna deg. Omvendt vil vi vise deg hvordan du setter den på nytt hvis du er i stand til å bli bedret rundt. Hvorfor vil jeg gjøre dette?

(how-to)

Slik sperrer du skjermbilder i Android 5.0 for mer sikkerhet og personvern

Slik sperrer du skjermbilder i Android 5.0 for mer sikkerhet og personvern

Android 5.0 Lollipop er fortsatt trickling til Android-brukere, men vi har allerede funnet en strøm av flotte nye funksjoner vi vil snakke om . Ved å peke på en skjerm er det en liten liten sikkerhetsfunksjon som lar deg sette enheten inn i en glorifisert kioskmodus slik at brukeren kun kan bruke en app.

(how-to)