no.phhsnews.com


no.phhsnews.com / Slik viser eller skjuler du Facebook-innlegg for enkelte personer

Slik viser eller skjuler du Facebook-innlegg for enkelte personer


Facebook er en fin måte å holde kontakten med venner og familie og fortelle dem hva som skjer i livet ditt. Men hva om du vil legge inn noe som du ikke vil ha en bestemt person til å se?

Det er enkelt å skjule et innlegg fra bestemte personer, samt å vise et innlegg til bare enkelte personer. For å skjule et innlegg fra en bestemt person, logg inn på Facebook-kontoen din i en nettleser og skriv innlegget ditt i Status-boksen. Klikk på "Venner" -knappen til venstre for "Post" -knappen og klikk deretter på "Flere alternativer".

MERK: Navnet på knappen til venstre for "Post" -knappen endres avhengig av hvilket valg du skal velge for hvem som skal Se posten.

Rullegardinlisten utvides til å inkludere flere alternativer. Klikk på "Tilpasset".

Dialogboksen "Tilpasset personvern" vises. I delen "Ikke del dette med" klikker du i boksen "Disse personene eller listene" og begynner å skrive navnet på personen du ikke vil dele innlegget med. En liste over matchende navn vises når du skriver. Klikk navnet på den ønskede personen.

Navnet på personen vises i delen "Disse personene eller lister".

Du kan også dele et innlegg kun med bestemte personer. Som standard legges alle vennene dine inn i boksen "Disse personene eller lister" i delen Del dette med. Hvis du bare vil dele det nåværende innlegget med en bestemt person, klikker du på "X" i "Venner" -boksen for å fjerne den.

Legg til ønsket person i boksen "Disse personene eller lister" i "Del dette med "delen på samme måte som beskrevet ovenfor for delen" Ikke del dette med ".

MERK: Hvis du velger en bestemt person som du vil dele et innlegg med, trenger du ikke å spesifisere noen i Del ikke dette med. Ditt innlegg vil bare bli delt med de personene du valgte i delen Del dette med.

Klikk på "Lagre endringer" for å gå tilbake til innlegget ditt.

Du kan sjekke statusen til hvem som vil se innlegget ditt ved å flytte musen over "Custom" -knappen. De nåværende innstillingene for hvem som kan se dette innlegget vises i en popup over knappen.

MERK: Dette er den samme knappen som "Venner" -knappen vi snakket om i begynnelsen av denne artikkelen. Navnet har nå blitt endret for å reflektere ansiktet at vi velger tilpassede innstillinger for hvem som kan se innlegget.

Klikk på "Legg inn" for å dele innlegget ditt med det valgte folk.

Du kan også endre denne innstillingen for alle fremtidige innlegg . Du vil kanskje gjøre dette hvis det er en person du ikke vil "unfriend", men du vil ikke at de skal se noen av innleggene dine. Klikk på nedpilen på høyre side av den øverste blå linjen på Facebook-siden din. Velg "Innstillinger" fra rullegardinmenyen.

Hvis du var midt i å skrive et innlegg du ikke hadde postet ennå, vises følgende melding. Klikk på "Legg igjen denne siden" for å gå til "Innstillinger" -siden. Ikke bekymre deg, ditt innlegg vil fortsatt være der når du kommer tilbake til denne siden.

På siden "Innstillinger" klikker du på "Personvern" i listen over alternativer til venstre.

"Personverninnstillinger og verktøy "Skjermbildet viser. I delen "Hvem kan se mine ting?", Klikk "Rediger" til høyre for "Hvem kan se fremtidige innlegg?"

Avsnittet utvides for å vise flere alternativer. Legg merke til at de egendefinerte valgene du har laget direkte fra innlegget vises når du beveger musen over "Tilpasset" -knappen. Klikk på "Tilpasset" -knappen for å få tilgang til alternativene.

Dialogboksen "Tilpasset personvern" vises, akkurat som når du klikket på "Venner" -knappen som omtalt tidligere i denne artikkelen. Gjør eventuelle endringer du vil, og klikk på "Lagre endringer." Disse innstillingene vil bli brukt på alle fremtidige innlegg.

Når du blir returnert til skjermbildet "Personverninnstillinger og verktøy", vises en "Husk" boks for å fortelle deg at innstillingen du har nettopp blitt endret, det samme du kan endre hvor du legger inn, og du har oppdatert det på innlegget også.

Du kan også lage lister som lar deg dele Facebook-innlegg med bestemte grupper av venner.


Slik fjerner du en fil fra Windows '

Slik fjerner du en fil fra Windows '"Utgiver kan ikke bekreftes" Advarsel

Dialogboksen Sikkerhetsadvarsel i Windows vises når du kjører eller åpner en fil som Microsoft ikke gjenkjenner som en klarert fil. Filen er blokkert, med mindre du spesifikt forteller Windows, kan filen kjøres eller åpnes. Hvis du lastet ned en fil fra en klarert kilde, og du kjører det ofte, kan du fjerne denne filen slik at du ikke får sikkerhetsadvarselet dialogboksen hver gang du kjører den.

(how-to)

Slik finner du og fjerner duplikatfiler på hvilket som helst operativsystem

Slik finner du og fjerner duplikatfiler på hvilket som helst operativsystem

Søk etter en duplikat-fil-finder, og du vil finne deg selv bombardert med søppelfyllte installatører og betalte applikasjoner. Vi har satt sammen lister over de beste gratis duplikat-fil-finnerne, slik at du kan spare litt tid. Programmene her dekker Windows, Mac OS X, Linux og til og med Android. Apples IOS tilbyr ikke et bruker-synlig filsystem, slik at du ikke kan gjøre dette på en iPhone eller iPad.

(how-to)