no.phhsnews.com


no.phhsnews.com / Slik nullstiller du hele nettverket ditt i Windows 10 og starter fra begynnelsen

Slik nullstiller du hele nettverket ditt i Windows 10 og starter fra begynnelsen


Hvis du lider av nettverksproblemer i Windows 10 som du ikke kan synes å fikse, oppdaterer Windows 10 Anniversary Update Nå inneholder en funksjon som lar deg tilbakestille nettverket ditt tilbake til hvordan det var da du først installerte Windows.

Tilbakestilling av nettverket ditt bør virkelig brukes som en siste utvei i feilsøkingsprosessen. Før du prøver det, bør du først prøve noen grunnleggende løsninger. Kjøring av det innebygde nettverksproblemet kan ofte løse dine problemer, eller i det minste peke deg mot trinn du kan ta som kan hjelpe. Windows inneholder også noen gode kommandolinjeverktøy som kan hjelpe deg med å finne ut hvor problemet ditt ligger. Men hvis alt annet feiler, eller du bare vil ta nettverket ditt tilbake til begynnelsen, kan det hende at du tilbakestiller nettverket ditt.

Når du tilbakestiller nettverket, vil Windows glemme Ethernet-nettverket ditt sammen med alle Wi-Fi-ene nettverk og passord. Det vil også glemme flere tilkoblinger, for eksempel VPN-tilkoblinger eller virtuelle brytere, som du har opprettet. Tilbakestilling vil deaktivere og deretter installere alle nettverkskortene dine og sette andre nettverkskomponenter tilbake til de opprinnelige innstillingene. Du må selv løpe gjennom spørsmålene du så da du først installerte Windows der du velger om du vil at PCen skal kunne oppdages i nettverket.

Når du har oppbrukt de andre feilsøkingsinnstillingene, er det enkelt å tilbakestille nettverket . Åpne Windows-innstillinger ved å trykke på Start og klikke på Innstillinger-knappen (eller bare ved å trykke på Windows + I på tastaturet). På skjermbildet for Windows Innstillinger klikker du på "Nettverk og Internett."

På siden "Nettverk og Internett" velger du kategorien "Status" til venstre og deretter, til høyre, rull ned og klikk på "Nettverksreset" link.

Skjermbildet "Nettverksåterstilt" advarer deg om hva som vil skje når nettverket ditt er tilbakestilt, og lar deg også vite at en omstart vil være nødvendig. Klikk på "Tilbakestill nå" -knappen for å tilbakestille nettverket og start datamaskinen på nytt.

Når du blir bedt om å bekrefte nettverksgjenopprettingen, klikker du på "Ja" -knappen.

Og det er alt der. Etter at du har startet på PCen, går Windows deg gjennom å sette opp nettverket ditt. Igjen, å tilbakestille nettverket ditt burde virkelig være en siste utvei slags ting. Men hvis alle de andre feilsøkingsinnstillingene dine har feilet, kan en full tilbakestilling bare være svaret.


Slik sletter du en tabell i Word

Slik sletter du en tabell i Word

Hvis du har satt inn et bord i Word, og du nå vil slette det, kan det hende du har funnet det ikke så greit å slette hele bordet uten å slette annet innhold rundt bordet. Vi viser deg et par måter rundt denne begrensningen. For å slette et bord, velg du først hele tabellen. Klikk kategorien "Layout" under "Tabellverktøy".

(how-to)

Slik bruker du Bluetooth-filoverføring mellom OS X og Android 5.0-enheter

Slik bruker du Bluetooth-filoverføring mellom OS X og Android 5.0-enheter

Bluetooth blir gradvis allestedsnærværende i teknologi, og med god grunn er det fantastisk. Hvis du har Android-enheter, kan du enkelt overføre filer mellom dem og en Mac med OS Xs Bluetooth-filutveksling eller BFE. RELATED: Slik overfører du filer via Wi-Fi mellom PCen, tabellen eller telefonen Utveksling av filer via Bluetooth kan virke litt unødvendig først, for det første, hvorfor ikke bare bruke en USB-kabel eller et AirDrop-alternativ som FileDrop for ikke-Apple-enheter?

(how-to)