no.phhsnews.com


no.phhsnews.com / Slik åpner eller lukker du iPhone's Safari-faner fra Mac-en din (og vice versa)

Slik åpner eller lukker du iPhone's Safari-faner fra Mac-en din (og vice versa)


Mange av oss er kjent med dette scenariet: du ser noe opp på vår iPhone, finner nøyaktig hva vi leter etter, men da må vi vente på å motta noe annet. Senere, mens du arbeider på Mac, vil du fortsette med det du leser på iPhone.

Hvis du bruker Safari på alle enhetene dine, kan du enkelt åpne en fane fra en enhet til en annen i løpet av noen få enkle trinn. Du kan også eksternt lukke faner på de andre enhetene dine hvis du ikke lenger trenger dem.

Hvordan åpne og lukke iPhone-fanene dine på en Mac

For at dette skal fungere, må du kontrollere at enhetene dine er alle logget på den samme iCloud-kontoen. Åpne faner er en av de mange tingene som Safari synkroniserer med iCloud, så hvis denne prosedyren ikke virker for deg, må du kontrollere at iCloud-innstillingene dine er riktige.

RELATED: Slik synkroniserer du kontakter, påminnelser og mer med iCloud

Når du vil åpne en fane på Mac, klikker du bare på knappen "Vis alle faner" øverst til høyre. Hvis du har faner åpne på din Mac, ser du dem alle her, men merk deg også, nederst kan du se faner åpne på iPhone eller iPad.

Hvis du klikker på noen av disse, åpnes de i Safari på Mac-en din.

Du kan også lukke faner slik at de ikke lenger vises på telefonen. Hvis du vil gjøre det, kan du bare sveve over det aktuelle elementet og klikke på "X" som vises til høyre.

Åpne og lukke Mac-Safari-fanene dine på en iOS-enhet

Prosedyren for dette er nesten det samme i omvendt ser det bare litt annerledes ut.

Åpne Safari på iOS-enheten din og trykk på Åpne "Vis alle faner" -knappen i nederste høyre hjørne.

Sveip til du ser fanene åpne på din Mac. Nå kan du trykke på noen av disse og de vil åpne opp på iPhone eller iPad.

For å lukke en fane slik at den ikke lenger vises på din Mac, sveip den til venstre og trykk på "Lukk" -knappen. Fanen blir deretter stengt på datamaskinen din.

Nå bør du enkelt kunne gå fra enhet til enhet og hente opp hvor du sluttet uten problemer.


Har utskriftsskjermknappen noensinne skrevet ut skjermen (og kan den igjen)?

Har utskriftsskjermknappen noensinne skrevet ut skjermen (og kan den igjen)?

Datamaskinlandskapet er fullt av vestigiale biter og brikker fra historien til datautvikling. I dag tar vi en titt på trykkskjermknappen og svarer på en lesers brennende spørsmål: har det noen gang skrevet ut skjermen, og i så fall kan den skrive det ut igjen? Kjære Hvordan-til-Geek, Jeg ' m langt fra en hardcore nerd eller computer historiker så jeg håper mitt spørsmål ikke kommer over som goofy.

(how-to)

Rediger Windows Hosts-filen for å blokkere eller omdirigere nettsteder

Rediger Windows Hosts-filen for å blokkere eller omdirigere nettsteder

Windows Hosts-filen er en fil som Windows bruker til å kontrollere og kartlegge IP-adresser. Ved å redigere vertsfilen kan Windows tilpasses for å blokkere eller omdirigere bestemte nettsteder og til og med protokoller som brukes av programmer og programmer.For å komme i gang med å redigere Windows Hosts-filen må du først finne den. Åpne

(How-to)