no.phhsnews.com


no.phhsnews.com / Slik gjenoppretter du Google Home-startsiden

Slik gjenoppretter du Google Home-startsiden


Enten du har problemer med det eller bare vil selge den, kan du tilbakestille Google Home for å nullstille alle innstillingene for en ny start.

I motsetning til Amazon Echo er det ingen liten tilbakestillingsknapp på Google Home. I stedet bruker du bare lydknappen på baksiden av enheten.

For å tilbakestille Google Home, trykk og hold nede på lydknappen i ca. 15 sekunder. Etter de første få sekundene vil Google Assistant fortelle deg at du vil holde den nede hvis du vil tilbakestille enheten.

Når du holder nede mute-knappen, vil den runde lysdioden kontinuerlig fylle opp til den kommer til en full sirkel.

Etter det vil enheten sende en klokke, og du kan da slippe av lydknappen. Under tilbakestillingsprosessen vil Google Home-lampens lys vise noen forskjellige mønstre, og prosessen skal bare ta omtrent et minutt eller to.

Når det er gjort tilbakestilling, vil Google Assistant si at den er klar for oppsett, akkurat som det er sagt da du tok den ut av boksen for første gang. Derfra kan du enten sette den opp igjen ved hjelp av vår guide (og håper det løser eventuelle tidligere problemer), eller boks den opp hvis du planlegger å gi den eller selge den til noen andre.


Slik deler du raskt posisjonen din i en tekstmelding på Android

Slik deler du raskt posisjonen din i en tekstmelding på Android

La oss si at bilen din bryter ned og du har ingen anelse om hvor du er. Du kan ringe noen og fortelle dem hvordan du kommer til deg ... eller du kan bare skyte dem en rask tekst med din nøyaktige plassering fra Google Maps. Dette er faktisk en fantastisk funksjon som er innebygd i Googles Meldinger-standard SMS / MMS Søknad på Nexus og Pixel-enheter.

(how-top)

Slik sletter du Dropbox-hurtigbufferen i Windows, MacOS og Linux

Slik sletter du Dropbox-hurtigbufferen i Windows, MacOS og Linux

Når du sletter sensitive filer fra Dropbox-kontoen din, tror du kanskje at du har slettet dem permanent. Filene forblir imidlertid i en skjult cachemappe på harddisken din for effektivitet og nødsituasjon som ryddes automatisk hver tredje dag. Hvis du trenger plassen, kan du manuelt rydde hurtigbufferen ved å slette disse filene.

(how-top)