no.phhsnews.com


no.phhsnews.com / Slik klipper du ut en klipp ut av en video på en iPhone eller iPad

Slik klipper du ut en klipp ut av en video på en iPhone eller iPad


iPhones og iPads tilbyr en innebygd måte å klippe klipp ut av videoer og trimme dem uten å installere noen tredjepart apps. Dette er nyttig når du vil laste opp eller dele en video - men ikke hele videoen.

Denne funksjonen er innebygd i Apples Photos app. Til tross for navnet inneholder Photos-appen ikke bare bilder - den inneholder en liste over videoene du har tatt opp på telefonen eller nettbrettet. Hvis du bruker iCloud Photo Gallery, synkroniseres dette på tvers av alle enhetene dine.

Trim videoer og klipp klipp

Først åpner du appen Bilder. Hvis du ikke er sikker på hvor ikonet er, kan du sveipe ned et sted på startskjermbildet (ikke i toppkanten), skrive "Bilder" og trykk på "Bilder" -ikonet.

Finn videoen du vil redigere . Det vil ha et videokameraikon på miniatyrbildet, noe som indikerer at det er en video og ikke bare et bilde. Trykk på video miniatyrbildet.

Trykk på "Rediger" -knappen øverst til høyre i videoen for å begynne å redigere det.

Trykk og dra håndtakene nederst på skjermen for å velge delen av videoen du ønsker å kutte. Du kan trykke på "Spill" -knappen for å forhåndsvise valget ditt og bekrefte at det er den riktige delen av videoen.

Når du er ferdig med å justere håndtakene og velge delen av klippet du vil ha, trykker du på "Ferdig".

Trykk "Trim Original" hvis du vil redigere den opprinnelige videofilen permanent. Du vil permanent miste delene av videoen du fjernet. Dette er ideelt hvis du bare redigerer en video du har spilt inn og trimmer ut ubetydelige deler av videoen du aldri vil se.

Trykk "Lagre som ny klipp" hvis du vil beholde den opprinnelige videoen og lagre den trimmet delen av videoen som et nytt videoklipp. Dette er ideelt hvis du vil klippe et klipp ut av en lengre video og dele den med noen andre uten å miste den originale, lengre videoen.

Videoen din vil nå bli lagret. Du blir tatt tilbake til videoen i Bilder-appen - samme skjermbilde med "Rediger" -knappen du tidligere tastet.

Hvis du vil dele videoen, kan du trykke på "Del" -knappen på nederst på skjermen og velg en app for å dele den med. For eksempel er dette en rask måte å sende videoen til noen, laste den opp til YouTube, sette den på Facebook eller sende den over iMessage.

Mer Avansert redigering

RELATED: Bruk Macs QuickTime App å redigere video- og lydfiler

For mer avansert redigering - inkludert kombinering av flere videoklipp i en - trenger du et mer avansert videoredigeringsprogram, som Apples iMovie. Du kan også bruke Quicktime som følger med Macen din til å redigere videoer.

Videoene dine synkroniseres mellom enhetene dine ved hjelp av iCloud Photo Library, hvis du har aktivert det, slik at du kan åpne programmet Photos på din Mac og - hvis det er aktivert og du er logget på med den samme iCloud-kontoen. Du får se videoene du har spilt inn på iPhone eller iPad.


Mens Photos-appen ikke tilbyr mange avanserte funksjoner for redigering av videoer du har spilt inn, er det enkelt å trimme dem og lage klipp. Du kan også trimme videoer og lage klipp ved hjelp av appene som følger med en Android-telefon.

Image Kreditt: Karlis Dambrans on Flickr


Slik endrer du den primære e-postadressen for din Microsoft-konto

Slik endrer du den primære e-postadressen for din Microsoft-konto

Den primære e-postadressen for din Microsoft-konto er det du bruker til å logge på Windows og andre Microsoft-tjenester. Hvis du foretrekker å bruke en annen adresse enn den du har registrert deg med, til og med en ikke-Microsoft-adresse, er det enkelt å endre. Hvis du bruker en Microsoft-konto til å logge på Windows, Ikke bli sittende fast ved hjelp av kontoen du meldte deg til.

(how-to)

Slik setter du opp og bruker et passord på Apple Watch

Slik setter du opp og bruker et passord på Apple Watch

Du setter deg sikkert på din iPhone med berørings-ID eller et passord. Hvis du har en Apple Watch, kan du sikre det mot uautorisert tilgang også. I tillegg må du ha et passord aktivert på klokken din for å kunne bruke Apple Pay. Du tenker nok, "Men jeg vil ikke legge inn et passord på den lille skjermen hver gang jeg vil bruk klokken min.

(how-to)