no.phhsnews.com


no.phhsnews.com / Slik aktiverer du automatiske firmwareoppdateringer for ditt Wink Hub

Slik aktiverer du automatiske firmwareoppdateringer for ditt Wink Hub


Fastvareoppdateringer er irriterende, men de er avgjørende for en riktig fungerende (og sikker) enhet. Wink Hub er ikke noe unntak, men hvis du heller ikke trenger å håndtere oppdatering av hub hver gang ny firmware kommer ut, kan du faktisk aktivere automatiske oppdateringer.

RELATED: Hvordan sette opp Hub (og begynn å legge til enheter)

Denne nye funksjonen er tilgjengelig i Wink-appen for iPhone (beklager, Android-brukere), og det er raskt og enkelt å aktivere hvis du vil at Wink Hub skal håndtere alle oppdateringene selv.

Start med å åpne Wink-appen og trykke på menyikonet øverst til venstre på skjermen.

Velg "Hubber".

Trykk på ikonet for innstillingshjul øverst til høyre.

Velg ditt Wink Hub.

Rull ned litt og trykk på "Firmware oppdateringer".

Trykk på bryteren ved siden av "Aktiver firmware oppdateringer" hvis den ikke allerede er slått på.

Nedenfor kan du velg når fastvareoppdateringer installeres ved å slå av bryteren ved siden av "Tillat oppdateringer når som helst".

Deretter velger du start og sluttid for å opprette et vindu når firmware oppdateres Ates vil bli installert innenfor, helst en gang midt på natten eller mens du er på jobb, slik at den ikke oppdateres når du kanskje vil bruke ditt Wink-system. Vær imidlertid oppmerksom på at Wink advarer om at lysene automatisk kan slå på etter en oppdatering, selv om de var av før. Så hvis du bruker Wink-lys i soverommet ditt, kan du bli blindet uventet hvis du setter opp oppdateringer som skjer om natten.


Hva er Adobe Lightroom, og trenger jeg det?

Hva er Adobe Lightroom, og trenger jeg det?

Adobe Photoshop Lightroom forvirrer mange nye fotografer. Den har Photoshop i navnet, men det er ikke Photoshop? Lightroom er et veldig viktig program for fotografer, så la oss se på hva det gjør og hvorfor det er nyttig. Lightroom er tilgjengelig på Windows, MacOS, IOS og Android (selv om mobilversjonene er ' t helt like kraftig) som en frittstående app for $ 149 eller som en del av Adobe Creative Cloud Photography Plan som følger med Photoshop for $ 9,99 per måned.

(how-top)

Slik setter du Facebook-kontoen din til å slette eller minne deg på døden.

Slik setter du Facebook-kontoen din til å slette eller minne deg på døden.

Mange spørsmål skjer når man vurderer sine siste dager. Hvor vil vi gå? Er det virkelig et etterliv? Hva skjer med min Facebook-konto? Ok, slik at den siste er sannsynligvis lav på prioritetslisten, men det er noe å tenke på. Det er ikke et hyggelig problem å håndtere, men det er nødvendig. Når du dør, lever din online arv på.

(how-top)