no.phhsnews.com


no.phhsnews.com / Slik fjerner du anropsloggen din på iPhone

Slik fjerner du anropsloggen din på iPhone


Din iPhone holder en historie med de siste samtalene du har laget og mottatt. For det meste er denne listen ganske nyttig. Hvis du favoriserer personvern, er det imidlertid enkelt å slette enkelte anrop fra iPhones anropshistorikk, eller til og med slette hele den siste anropslisten samtidig. Slik gjør du det.

Start med å åpne telefonappen din.

I telefonappen, bytt til kategorien Nylig for å vise samtaleloggen din, og klikk deretter Rediger i øvre høyre hjørne.

Etter at du har klikk på Rediger, rødt Slett knappene vises til venstre for hver ny samtale. Hvis du vil slette et bestemt anrop fra anropshistorikken, klikker du bare på Slett-knappen til venstre.

Når du klikker Slett-knappen til venstre for en samtale, glir det anropet til venstre for å vise en annen Slett-knapp. Klikk på det for å bekrefte slettingen og fjern det anropet fra anropshistorikken.

Du kan også fjerne hele anropsloggen samtidig. Bare klikk på Tøm i øverste venstre hjørne ...

... og bekreft deretter handlingen din ved å klikke på "Slett alle oppdateringer" -knappen.

Det er alt der er til det. Å rydde samtaleloggen din er en enkel oppgave og kan hjelpe deg med å opprettholde et visst nivå for personvern, spesielt hvis du deler telefonen med andre eller ikke bry deg om å holde den låst med et passord.


Hvorfor er mindre SSDs tregere?

Hvorfor er mindre SSDs tregere?

Hvis du tilfeldigvis forsker på bestemt maskinvare som SSD-er, kan du for eksempel forvente at de små er raskere enn de større. Men er det egentlig tilfellet eller er motsatt sant? Dagens SuperUser Q & A-post har svaret på en nysgjerrig leser spørsmålet. Dagens Spørsmål & Svar-sesjon kommer til oss med høflighet av SuperUser-en underavdeling av Stack Exchange, en fellesskapsdrevet gruppe av Q & A-nettsteder.

(how-to)

Skal du bruke hvilemodus på PlayStation 4, eller slå den av?

Skal du bruke hvilemodus på PlayStation 4, eller slå den av?

Sony oppfordrer deg til å bruke "Hvilemodus" på PlayStation 4 i stedet for å slå den helt av. Hvilemodus er litt som hvilemodus på PC-en. Den går inn i en lavspenningsmodus i stedet for å slå av helt, slik at du kan komme til spillene raskere når du våkner den. Den eneste ulempen ved å bruke hvilemodus er at den bruker mer energi enn å slå av PS4-men hvor mye mer og hvor mye koster det?

(how-to)