no.phhsnews.com


no.phhsnews.com / Slik blokkerer du noen på Twitter

Slik blokkerer du noen på Twitter


Det er noen fryktelige mennesker der ute, og tjenester som Twitter kan bringe det verste ut i dem. Ofte er det eneste alternativet for å håndtere en troll å blokkere dem. Slik gjør du det.

Hva gjør en blokk?

Når du blokkerer noen på Twitter:

  • De følger deg automatisk.
  • Du følger dem automatisk.
  • Du kan ikke følge hver
  • De kan ikke se tweets når de er logget inn.
  • De kan ikke sende deg direkte meldinger.
  • De kan ikke merke deg på et bilde.
  • De kan ikke se dine følgere, Følger, Likes eller Lists.
  • De kan ikke legge deg til Lister.
  • Husk på Disse gjelder bare når personen du har blokkert er logget inn. Hvis du har en offentlig konto, vil de fortsatt kunne se tweets og informasjon hvis de ikke er logget inn.

Også når du blokkerer en Twitter-bruker , du blokkerer bare den kontoen, ikke den personen. Hvis de oppretter en annen konto for å fortsette å plage deg, må du kontakte politiet og Twitter. For øyeblikket har det ikke gjort mye for å forhindre online trakassering, men ved å fortsette å rapportere problemet, er du i det minste påminnet dem om deres mangel på handling.

Hvordan blokkere noen på Twitter

Hvis alt som høres ut som det du vil, her er hvordan du blokkerer en bruker. Du kan gjøre det fra nettsiden eller fra Twitter mobilapp (e).

Fra Twitter Nettstedet

På en Tweet fra brukeren du vil blokkere, klikker du nedovervendt pil og klikker deretter på Block @username.

Alternativt, gå til profilen til brukeren du vil blokkere. Klikk på Gear-ikonet ved siden av Follow-knappen. Fra rullegardinmenyen, klikk på Blokker @ brukernavn.

Fra Twitter-appen

Selv om jeg bruker en iPhone for denne artikkelen, er prosessen nesten identisk på Android-enheter.

På en Tweet fra brukeren du vil ha å blokkere, trykk på pilen nedover. Fra menyen som vises, trykker du på Blokk @navn.

Alternativt, fra profilen til brukeren du vil blokkere, klikker du på ikonet Gear-ikon eller innstillinger ved siden av knappen Følg. Deretter klikker du på Block @ brukernavn.


Skal du reparere din egen telefon eller bærbar PC?

Skal du reparere din egen telefon eller bærbar PC?

Selv om det kan være fristende å ta en sprekk ved å reparere din egen laptop, telefon eller nettbrett, er det tid til å gjøre det ... og ganger å forlate det til proffene. Hver gang jeg har hatt problemer med noe av min tekniske utstyr, har jeg blitt fristet til å ta en pentalobe-skrutrekker og grave inn.

(how-top)

Slik skjuler du NVIDIAs GeForce Experience I-Game Overlay-ikoner og Alt + Z-varsel

Slik skjuler du NVIDIAs GeForce Experience I-Game Overlay-ikoner og Alt + Z-varsel

Den nyeste versjonen av NVIDIAs GeForce Experience-programvare bringer et nytt "Share" -overlegg i spillet som erstatter den gamle "ShadowPlay" -funksjonen. Installer GeForce Experience 3.0, logg inn, og du vil se en "Trykk Alt + Z for å dele spillelisten din" popup og ikoner nederst til høyre på skjermen hver gang du starter et spill.

(how-top)