no.phhsnews.com


no.phhsnews.com / Slik lagrer du Snapchat-historiene dine automatisk

Slik lagrer du Snapchat-historiene dine automatisk


Snapchat er allerede et go-to sosiale nettverk for tusenår og tenåringer, og nå er det nå voksende rekkevidde. Du kan dele livet ditt med automatisk forsvunnende bilder, uten frykt for at et dårlig bilde kommer tilbake for å hjemsøke deg i et jobbintervju noen år senere.

Men mesteparten av tiden er bildene mindre inkriminerende og flere minnesmerker en morsom kveld ute. Når det skjer, vil du ikke at de forsvinner i eteren. Sikker, du kan lagre dem manuelt, men det er lett å glemme. Det beste er å sette opp det slik at Snapchat-historiene dine automatisk blir lagret. På den måten får du minner og ingen andre får dodgy bilder. Slik gjør du det.

RELATED: Hva er Snapchat?

Åpne Snapchat, og sveip ned på kameraskjermbildet.

Trykk på tannhjulikonet og velg Minner.

Vri på Auto-save Stories bytte. Fra menyen Lagre til ... kan du velge om du vil at historiene skal lagres i minnene dine eller dine minner og telefonen din. Jeg vil anbefale Memories and Camera Roll.

Og det er det. Nå blir alle dine historier automatisk lagret, slik at du ikke trenger å bekymre deg for at gode bilder forsvinne med de dårlige.


Slik deler du Minecraft-spill over Internett

Slik deler du Minecraft-spill over Internett

Hvis du vil dele ditt lokale Minecraft-spill med venner over internett, er det litt mer komplisert enn å bare trykke på en knapp. La oss se på innstillingene bak scenen du må tweak for å koble to Minecraft-spillere sammen. Hvorfor dele spillet ditt? Minecraft er et sandkassespill og å bringe vennene dine til sandkassen er en del av det morsomme - men kanskje du ikke vil gå gjennom bryet med å sette opp din egen vaniljeserver, kjører en tilpasset server eller betaler for en eksternt vertjent server.

(how-top)

Slik stopper du WhatsApp fra automatisk lagring av bilder på telefonen din

Slik stopper du WhatsApp fra automatisk lagring av bilder på telefonen din

Som standard lagrer WhatsApp noen bilder du sender til din iPhones kameraliste. Selv om dette kan virke som en god ide, hvis vennene dine er den typen mennesker som deler ... tvilsomme ... bilder og GIF-er, kan du ikke ha at de automatisk blir blandet inn med familiebilder. Rettingen er enkel, selv om det er forskjellig på iOS enn det er på Android.

(how-top)