no.phhsnews.com


no.phhsnews.com / Kan du bruke flere profiler i Google Chrome samtidig?

Kan du bruke flere profiler i Google Chrome samtidig?


Det kan bli ganske frustrerende hvis du hele tiden må logge deg ut av en konto og logge deg på en annen i løpet av dagen bare for å få tilgang til og bruk de mange onlinetjenestene som er knyttet til dem begge. Med det i tankene gir dagens SuperUser Q & A-post noen nyttige råd til en frustrert leser.

Dagens Spørsmål & Svar-sesjon kommer til oss med høflighet av SuperUser-en underavdeling av Stack Exchange, en fellesskapsdrevet gruppe av Q & A-nettsteder.

Spørsmålet

SuperUser-leser JoeM vil vite om det er mulig å bruke flere profiler i Google Chrome samtidig:

Noen av mine elektroniske kontoer er knyttet til en personlig Gmail-adresse mens andre er bundet til en Bedrift Gmail-adresse. De er nødvendige for automatiserte pålogginger på nettsteder som StackExchange, for eksempel.

Hvis jeg vil logge inn på denne gruppen (dvs. StackExchange), må jeg logge ut fra Gmail-kontoen min og logge på med min personlige Gmail-konto .

Er det en måte at jeg kan bruke noe som flere profiler i Google Chrome samtidig? For eksempel kan jeg på en skjerm logge inn på min personlige Gmail-konto og bruke tjenestene som er koblet til den, og deretter i en annen skjerm logg inn på virksomheten min Gmail-konto og bruk tjenestene som er koblet til den.

Er det mulig å bruke flere profiler i Google Chrome samtidig?

Svaret

SuperUser-bidragsyteren DrBreakalot har svaret for oss:

Google Chrome støtter flere profiler som forklart via denne hjelpemiddelsiden ( dekker flere typer enheter ): Del Chrome med andre mennesker

Hver profil er sin egen separate forekomst av Google Chrome, hver med sine egne lagrede faner og økter.

Jeg har en profilknapp øverst til høyre i nettleseren min som lar meg bytte profiler. Jeg bruker den på både arbeid og personlige datamaskiner. Skjermbildet som vises nedenfor, er fra Google Chrome 46.0.2490.80 som kjører på OSX.


Har du noe å legge til forklaringen? Lyder av i kommentarene. Vil du lese flere svar fra andre tech-savvy Stack Exchange-brukere? Se hele diskusjonstråden her.


Datamaskinen bryr seg ikke om du mister alt: Gjenta det akkurat nå

Datamaskinen bryr seg ikke om du mister alt: Gjenta det akkurat nå

Tingen om katastrofalt tap av data er at det er vanskelig å se det på deg ... til det gjør . Du har sannsynligvis rullet øynene dine på hundre artikler akkurat slik, og antok at du ville være ok, eller du får det til slutt. Før du ruller forbi dette, gir jeg meg en sjanse til å forklare hvorfor du burde, sikkerhetskopiere bildene dine, dokumenter og kreativt arbeid akkurat dette minuttet - og hvordan å gjøre det på den riktige måten.

(how-to)

Slik tømmer du søppel for bare én konto på Apple Mail for OS X

Slik tømmer du søppel for bare én konto på Apple Mail for OS X

Hvis du bruker Apple Mail på OS X, vet du at når du tømmer søppel, renser det normalt alle slettede meldinger for alle kontoene dine. Hvis du bare vil rydde slettede meldinger fra en konto, er det en annen måte. Tømme papirkurven med Apple Mail oppnås ved å høyreklikke på Papirkurv-ikonet i Mail og deretter velge "Erase Deleted Items" fra resulterende kontekstmeny.

(how-to)