no.phhsnews.com


no.phhsnews.com / Slik bruker du Snapchat uten å dele posisjonen din

Slik bruker du Snapchat uten å dele posisjonen din


Snapchats nye Snap Map-funksjon er utrolig skumle-den deler din plassering med alle dine venner hver gang du åpner Snapchat-og kan få deg til å vurdere blokkerer Snapchat fra å se plasseringen din i det hele tatt. Dette vil påvirke noen Snapchat-funksjoner, så la oss se på hva du mister.

RELATED: Snapchats nye kartfunksjon, forklart (og hvordan deaktiveres den)

Funksjonene du mister

Selvfølgelig, hvis du slår av stedstillatelser, vil Snap Map-funksjonen ikke fungere. Hvis du prøver å bruke det, blir du bedt om å aktivere posisjonstjenester.

RELATED: Slik bruker du Snapchat: Grunnleggende om sending av snaps og meldinger

De grunnleggende filtre er også ubrukelige uten plassering, noe som er litt rart. Det er forståelig at de stedbaserte geofiltrene og alle som brukte plasseringsdata - for eksempel høyde- eller temperaturfiltrene - ikke ville fungere, men det er ingen grunn til at fargefiltre ikke skal.

Du vil heller ikke kunne bruk Snapchats "Add Nearby Users" -funksjon. Dette er neppe en avtalebryter, siden det er andre måter å legge til venner i Snapchat.

Til slutt vil du ikke kunne legge inn noen snaps til delte historier som er plasseringsbaserte. Hvis byen din har en delt historie for en hendelse, kan du ikke bidra.

RELATERT: Slik bruker du Snapchats virtuelle virkelighetslinser

Annet enn disse få funksjonene, vil Snapchat Fortsett å jobbe som normalt. Merkelig, linsene som gjør Snapchat så populært, jobber fortsatt, til tross for at de kjedelige filtre blir fjernet.

Slik fjerner du Snapchats plasseringstillatelser

For å sikre at Snapchat har absolutt ingen tilgang til telefonens plassering, går vi å blokkere det fra å bruke det på systemnivå ved å endre app-tillatelsene. Vi har fullstendige retningslinjer for å administrere app-tillatelse på iOS og på Android, men jeg gir en kort oversikt her.

På en iPhone eller iPad

Hvis du bruker en iOS-enhet, går du til Innstillinger, og skli ned til du kommer til Snapchat.

Endre posisjon fra "Under bruk av applikasjonen" til "Aldri".

Nå kan Snapchat ikke bruke posisjonen din.

På en Android-telefon eller -tablet

På Android, gå til Innstillinger> Apper og velg Snapchat fra listen.

Velg Tillatelser og slå av "Location" av.

Du kan få et varsel som sier at "Appen var designet for en eldre versjon av Android ", spesielt hvis du ikke har oppdatert Snapchat på en stund. Trykk på Nekt uansett. Snapchat burde fortsatt fungere helt bra, men hvis det ikke gjør det, må du aktivere plasseringstjenester på nytt.


Slik bruker du OpenDNS eller Google DNS på din Mac

Slik bruker du OpenDNS eller Google DNS på din Mac

Bruker du fortsatt Internett-leverandørens DNS-servere? Du burde sannsynligvis ikke være. I de fleste tilfeller er ISP-gitt DNS sakte, og av og til går det helt ned. Noen omdirigerer også uløste nettadresser til en merket søkeside. Brutto! Av disse grunner er det bedre å bruke OpenDNS eller Googles DNS-tjeneste i stedet for hva Internett-leverandøren tilbyr.

(how-top)

Den ultimate sjekklistehåndboken for å installere Windows på din PC

Den ultimate sjekklistehåndboken for å installere Windows på din PC

Installere Windows på nytt er ikke så enkelt som bare å klikke gjennom et installasjonsprogram. Du vil ha viktige data sikkerhetskopiert først, og du trenger installasjonsmedier og en produktnøkkel før du fortsetter, og det er bare det grunnleggende. Denne sjekklisten vil gå deg gjennom å installere Windows på nytt og sørge for at du ikke glemmer noe.

(how-top)