no.phhsnews.com


no.phhsnews.com / Slik deler du midlertidig din posisjon med noen som bruker Google Maps

Slik deler du midlertidig din posisjon med noen som bruker Google Maps


Du møter en venn sentrum i en ny by, og han spør deg hvor du er. Vær ærlig: du har ingen anelse. Heldigvis kan Google Maps hjelpe deg begge deler.

Denne relativt nye funksjonen viser posisjonen din rett på vennens kart - og hans på din - selv om du begge beveger deg. Og hvis du har Google Maps åpen, er det enkelt å begynne å dele posisjonen din, forutsatt at personen du vil dele steder med, også er en Google Maps-bruker.

Du kjenner den blå prikken som viser deg hvor du er?

Pek på den blå prikken, og du får se en rekke alternativer, inkludert deling av posisjonen din.

Du kan velge hvor lenge du skal dele posisjonen din - standarden er en time.

Når du bestemmer hvor lenge du skal dele posisjonen din, du kan deretter velge bestemte kontakter for å dele posisjonen din ved å bruke "Select People" -knappen. Du kan bla gjennom kontaktene dine og velge noen å dele med. Listen vil bli fylt ut med Google-brukere i kontaktlisten din. Hvis personen du vil dele posisjonen din med ikke er på listen, kan du også sende en lenke via SMS eller en meldingsapp.

Den personen du deler posisjonen din med, vil få varsel.

Når de klikker gjennom, vil de se posisjonen din på kartet.

Den andre brukeren vil også ha muligheten til å dele sin plassering med deg, noe som gjør det mye enklere for deg å finne hverandre. Det er som Harry Potters Marauder's Map i virkeligheten.

Vel ... nesten. I våre tester ble oppdateringer ikke kommet i sanntid, i hvert fall ikke om den andre personen ikke aktivt bruker Maps. Men selv da, oppdateringer er hyppige nok til at du vil se sporadiske oppdateringer, noe som gir deg mer en ide om hvor nært du er til hverandre. Det er en enkel funksjon, men en som kan løse et ganske vanlig problem. Du må bare huske at det eksisterer neste gang du prøver å møte noen!


Slik stopper du Windows 10 fra opplasting av oppdateringer til andre PCer over Internett

Slik stopper du Windows 10 fra opplasting av oppdateringer til andre PCer over Internett

Windows 10 inneholder en peer-to-peer-nedlastingsfunksjon for oppdateringer og lagre apper. Som standard bruker Windows automatisk datamaskinens Internett-tilkobling for å laste opp oppdateringer, gjemmer alternativet for å deaktivere disse fem klikkene dypt i operativsystemet. Du kan fortsette å bruke peer-to-peer-oppdateringer på ditt lokale nettverk, men du Det kan hende du ikke vil kaste bort båndbredde for å redusere Microsofts båndbredderegninger.

(how-top)

Slik blokkerer du automatisk Spam-anrop på en iPhone

Slik blokkerer du automatisk Spam-anrop på en iPhone

Ingenting er ganske så irriterende som å motta spam-anrop, spesielt når du ikke vet at det er et spam-anrop i utgangspunktet. Men takket være en gratis app kan du oppdage spam-anrop før du svarer på dem og bare blokkere dem helt. RELATERT: Slik blokkerer du anrop fra et visst nummer på en iPhone iOS tillater Du må blokkere enkelte numre fra å ringe deg, men det er ikke mulig for iOS å oppdage spam-anrop (og blokkere dem automatisk) uten en tredjepartsprogram.

(how-top)