no.phhsnews.com


no.phhsnews.com / Slik holder du folk fra å vite at du leser meldingen deres i Google Hangouts

Slik holder du folk fra å vite at du leser meldingen deres i Google Hangouts


Det er en ny trend i verden av direktemeldinger: la andre se når du har lest meldingen. Jeg kan se hvordan dette er nyttig, men det er også noen ganger irriterende - hva hvis du leser en melding, men ikke kan svare umiddelbart? For mange mennesker, føler de at de gjør at de ser uhøflig ut, uavhengig av omstendighetene.

RELATED: Slik stopper du WhatsApp-venner fra å vite at du har lest deres meldinger

Disse meldingene kalles "lese kvitteringer" , og det er ikke uvanlig at brukerne vil deaktivere dem. Vi har dekket hvordan du gjør det i iMessage og WhatsApp tidligere. Hvis du er en Android-bruker (eller Google-bruker generelt), og bruker Hangouts for den primære meldingsformen, er det veldig enkelt å holde folk fra å vite at du har lest meldingen deres - innstillingen er bare litt kryptisk.

Vi dekker hvordan du deaktiverer "sett" varsling i Android, i Chrome-utvidelsen, og på nettet nedenfor, men vær klar over at du bare trenger å gjøre det på ett sted. Denne innstillingen synkroniseres over hele kontoen din, noe som gjør det veldig enkelt å kontrollere.

Slik deaktiverer du Hangouts "Seen" Meldinger på Android

Åpne Hangouts på Android-telefonen din. Derfra, trykk på menyknappen øverst i venstre hjørne. Derfra klikker du på "Innstillinger."

Velg kontoen du ønsker å finjustere i kontoseksjonen.

Det er her ting blir litt rart - du skal velge "Del din status "Alternativ.

I denne menyen er det to alternativer: Sist sett og enhet. Du skal deaktivere den tidligere, da det er den som ikke bare lar folk se når du sist var aktiv, men også at du leser meldingen deres. Som jeg sa tidligere, er det ikke helt greit.

Det er det. Denne innstillingen bør også synkroniseres med skrivebordet, slik at du ikke trenger å gjøre noe annet.

Slik deaktiverer du Hangouts "Seen" Varsling i Chrome Extension

Hvis du foretrekker å deaktivere dette alternativet fra skrivebord, fortsett og start Hangouts-appen fra Chrome-utvidelsen, og klikk deretter på menyknappen øverst i venstre hjørne.

Dette åpner Alternativer-menyen for Hangouts der samtalevinduet vanligvis er - du trenger bare å deaktivere den første alternativet, merket "Vis når du sist var aktiv."

Det er det! Enda enklere enn Android.

Slik deaktiverer du Hangouts "Seen" Meldinger i Gmail

Til slutt kan du deaktivere denne innstillingen direkte fra Gmail hvis du vil. På hoved Gmail-skjermbildet, se til sidefeltet, og klikk deretter Hangouts-ballongikonet i den nederste linjen.

Herfra klikker du rullegardinlisten med navnet ditt, som åpner Alternativer-menyen. De-select "Vis når du var sist aktiv." Det er det.


Slik tar du gode bilder av kjæledyrene dine

Slik tar du gode bilder av kjæledyrene dine

"Aldri arbeide med barn eller dyr" er en mulighet for en grunn. Dessverre ignorerer de fleste kjæledyrseierne (selv inkludert) denne åpenbare logikken og prøver å ta bilder av sine kjæledyr. Mens du kan spørre en person om å utgjøre en bestemt måte, vil hundene dine være langt mer interessert i hva mat, leker eller ekorn er i nærheten.

(how-top)

Slik lukker du en applikasjons åpne Windows-engang i MacOS

Slik lukker du en applikasjons åpne Windows-engang i MacOS

Hvis Mac-skrivebordet ditt er rotete med flere åpne vinduer, trenger du en fin måte å lukke dem alle raskt uten å klikke på hver rød x knapp en etter en. La oss kort gjennomgå dine forskjellige alternativer. Dessverre er det ingen snarvei som lukker alle åpne vinduer samtidig, men du kan lukker alle åpne vinduer på en gitt app samtidig, gjør det raskt på det rotete skrivebordet ditt.

(how-top)