no.phhsnews.com


no.phhsnews.com / Slik fjerner du Netflix-visningaktiviteten din og fortsetter å se

Slik fjerner du Netflix-visningaktiviteten din og fortsetter å se


Hvis du er en Netflix-abonnent, har du sikkert sett på en film eller et TV-program som du heller ikke vil vises i visningsloggen din. Det er en enkel måte å fjerne uønsket visningsaktivitet fra Netflix-kontoen din.

Dine tidligere settte elementer vises ikke bare i historikken din - du vil se dem på forskjellige steder rundt Netflix, for eksempel "Fortsett å se" -elementene :

Netflix vil også lage forslag basert på ting du nylig har sett på:

Dette kan være svært nyttig når det gjelder å ta beslutninger basert på hva du har likt, men hvis du ikke hadde en tittel, så vil du kanskje ikke se forslag basert på den. Eller ofte kan du bare fjerne det slik at andre ikke ser det.

Slette Netflix-historien din

Du må bruke en nettleser til å administrere Netflix-profilen din. Selv om du bruker Netflix-mobilappen på telefonen eller nettbrettet, åpner du kontoen din i et nettleservindu når du klikker på koblingen for å åpne kontoinformasjonen. Dette betyr at hvis du bruker en iPhone, åpner den i Safari, hvis du bruker en Android-enhet, åpnes den i Chrome, eller hva som helst nettleseren din kan være.

Fra skrivebordet, gå til Netflix.com og klikk på profilnavnet ditt for å få tilgang til rullegardinmenyen. Klikk på "Din konto" for å se kontoinnstillingene dine.

Rull ned til «Min profil» -delen, og klikk på "Vise aktivitet".

Her ser du en komplett liste over all visningsaktivitet. Når du vil fjerne noe fra listen, klikker du bare på «X» til høyre for hvert element.

Hvis du har brukt Netflix for en stund, er denne listen sannsynligvis ganske lang. Det gode er imidlertid at Netflix ikke vil be deg om å bekrefte om du vil fjerne en tittel eller ikke. Dette betyr at du vil kunne gå gjennom og slette så mye av visningshistorikken ganske raskt.

Hvis du vil slette et element fra listen "Fortsett å se", må du fjerne hele serien fra Min Aktivitetsside.

Det kan ta opptil 24 timer før et utvalg fjernes fra alle enhetene. Det tar vanligvis ikke så lang tid, og du vil mest sannsynlig se det forsvinne fra visningaktiviteten din på Netflix.com nesten umiddelbart.

Det er alt som er å slette Netflix-visningaktiviteten din. Nå vet du neste gang du ser på noe som er litt pinlig, kan du enkelt fjerne det uten noen som er klokere.


Slik endrer du gruppens personvern på Facebook

Slik endrer du gruppens personvern på Facebook

Grupper er en av Facebooks beste funksjoner. De er veldig nyttige for alle som ønsker å kjøre en klubb eller samhandle med mennesker som deler samme hobbyer. Grupper kan ha ett av tre forskjellige personvernnivåer: Offentlig, Lukket og Hemmelig. Hvis det er satt til Offentlig, din gruppe er synlig i Facebook-søk.

(how-top)

Slik endrer du klokkeansiktet på ekko-spotet

Slik endrer du klokkeansiktet på ekko-spotet

Amazons Echo Spot gjør det til en fantastisk sengeklokke, og det finnes en håndfull klokke ansikter å velge mellom. Slik endrer du klokkeoverflaten for å finne en som passer til din smak. Start med å sveipe ned fra toppen av skjermen, og trykk deretter på ikonet for innstillingshjul. Rull ned og trykk deretter på "Hjem" & Clock "-alternativet.

(how-top)