no.phhsnews.com


no.phhsnews.com / Slik sletter du en Facebook-post

Slik sletter du en Facebook-post


Facebook, som et sosialt nettverk, er litt gal. Du samhandler med hundrevis av mennesker samtidig; Din hovedforbindelse er at du nok har møtt dem minst en gang. Hvis du ikke har siden din låst, er alle fra din "psykiske" tante til dine høyskolekammerater fri til å veie inn på alt du sier.

RELATED: Hvordan vise eller skjule Facebook-innlegg for enkelte mennesker

Kanskje du har postet noe og skjønte at det ikke var hva du skulle rope til alle i din utvidede kontaktliste, eller kanskje du bare vil fjerne noen dårlige bilder fra når du trodde bleket blondt hår med en rosa frynse var motehøyde. Uansett årsak, her er hvordan du fjerner et innlegg fra din Facebook-side.

Facebook er virkelig konsistent på alle enheter, slik at samme metode fungerer på nettet og mobilappene. Gå til Facebook og finn innlegget du vil fjerne. Klikk eller trykk på pilen nedover i øverste høyre hjørne av innlegget.

Velg Slett fra menyen som vises.

Endelig klikker du eller trykker Slett igjen i bekreftelsesdialogen.

Innlegget vil nå bli fjernet fra din tidslinje, så vel som vennens nyhetsfeed. Selv om innlegget har blitt delt av vennene dine; Det koblede innlegget på siden deres vil ikke være tilgjengelig for sine venner fremover.

Husk, dette beskytter deg ikke mot kopiering og liming, skjermbilder eller på annen måte folk kan ta opp innlegg; Når du legger den ut på nettet, er det en sjanse for at det blir registrert et sted.


Slik sletter du Dropbox-hurtigbufferen i Windows, MacOS og Linux

Slik sletter du Dropbox-hurtigbufferen i Windows, MacOS og Linux

Når du sletter sensitive filer fra Dropbox-kontoen din, tror du kanskje at du har slettet dem permanent. Filene forblir imidlertid i en skjult cachemappe på harddisken din for effektivitet og nødsituasjon som ryddes automatisk hver tredje dag. Hvis du trenger plassen, kan du manuelt rydde hurtigbufferen ved å slette disse filene.

(how-top)

Slik får du tilgang til Google Nå på enheter med Google Assistant

Slik får du tilgang til Google Nå på enheter med Google Assistant

Google Assistant, opprinnelig en Pixel-eksklusiv funksjon, har nå gjort veien til stort sett alle Android-enheter. Som et resultat er det vanskeligere å faktisk komme til nå, siden standardhandling er blitt kapret av assistent. RELATERT: Slik tilpasser du daglig assistent Google Assistant Hvis du er noe som meg, men , bruker du fortsatt Google Nå mye .

(how-top)