no.phhsnews.com


no.phhsnews.com / Slik blokkerer eller administrerer du meldinger i Google Chrome

Slik blokkerer eller administrerer du meldinger i Google Chrome


Webapps har kommet langt. Takket være funksjoner som varsler, kan de selv erstatte tradisjonelle stasjonære apper for mange mennesker. Men hvis du ikke vil bli bombardert av varsler, kan du administrere Chrome's varslinger (og blokkere dem fra enkelte apper).

RELATED: Slik aktiverer du Googles "Material Design" i Chrome

Før vi hopper inn, bør alle disse innstillingene være identiske i Chrome på PCer, samt på Chromebooks. Jeg bruker en Chromebook Flip C302 for denne opplæringen, men du bør ikke ha noen problemer som følger med. Den eneste gangen ting vil se annerledes ut, er om du har aktivert Chrome-siden for Maskindesigninnstillinger, selv om de fleste alternativer fortsatt skal finnes på samme sted.

Du har to alternativer: Du kan ta et teppeinnstilling og kontrollere varslinger for alle nettsteder, eller administrere dem nettsted-for-sted.

Slik styrer du varslinger for alle nettsteder

Hvis du ser stilig ut av alle Chrome-varslene, gjør du det her. Du kan enkelt blokkere alle varsler, tillate alle varsler, eller be om hver enkelt med denne innstillingen.

Først klikker du på tre-knapps overløp-menyen øverst til høyre i Chrome-vinduet.

Derfra bla nedover til "Innstillinger" og klikk på den.

Helt nederst på denne siden finnes det en lenke som viser "Vis avanserte innstillinger." Klikk dette til, um, vis avanserte innstillinger.

En av de første delene i Menyen Avanserte innstillinger er "Personvern." Under dette underoverskriften er det flere alternativer, men du vil klikke på "Innholdsinnstillinger" -boksen.

Rull ned i denne delen til du ser underrubrikken "Varsler". Det er tre alternativer her:

  • Alle steder for å vise varsler
  • Spør når et nettsted vil vise varsler
  • Ikke la et nettsted vise varsler

Velg giftet ditt. Nettleseren din må starte på nytt for at endringene skal påvirke, men etter det bør du oppleve meldinger bliss.

Slik administrerer du varslinger for bestemte nettsteder

Hvis du ved et uhell har gitt melding om tilgang til et nettsted du ikke bruker t vil ha meldinger fra (eller motsatt), kan du også administrere hvert nettsted individuelt.

Med den aktuelle nettsiden åpen, klikk på den lille "jeg" -kretsen på den venstre siden av adressefeltet. På sikre nettsteder vil dette faktisk lese "Sikkert" i stedet for å vise "jeg" - det virker det samme skjønt.

Bla ned til delen "Meldinger" og klikk på rullegardinlisten. Tre alternativer vil igjen være til stede:

  • Bruk global standard
  • Tillat alltid på dette nettstedet
  • Blokker alltid på dette nettstedet

Bam-velg din foretrukne handling og ring den en dag.

Du vil trenger å oppdatere siden for effekten skal finne sted, men det er omfanget av det. Ditt arbeid her er gjort.


Nettmeldinger er både en velsignelse og en forbannelse. For eksempel, når jeg er på Chromebook, vil jeg at Slack web-appen skal sende varsler, slik at jeg ikke savner noen viktig arbeidsrelatert info. Men jeg vil aldri, under noen omstendigheter, ha Facebook til å presse meldinger på meg. Takket være disse enkle innstillingene kan jeg enkelt tilpasse disse tingene til min smak.


De beste MFi Gamepads for iPhone eller iPad

De beste MFi Gamepads for iPhone eller iPad

Det er noen overraskende anstendig spill på iPhone, iPad og Apple TV, men berøringskontrollene er vanligvis ... mindre enn ideelle. Mange av disse spillene støtter full gamepads, skjønt, så du kan spille med samme presisjon du gjør på en konsoll. Her er gamepads å kjøpe. RELATED: Slik bruker du en fysisk spillkontroller med en iPhone, iPad eller Android-enhet Dessverre kan du ikke bare bruke noen ol 'Xbox- eller PlayStation-kontroller med din iPhone (med mindre du er jailbroken).

(how-top)

Slik finner og sletter du Google Assistants lagrede stemmedata

Slik finner og sletter du Google Assistants lagrede stemmedata

Hver gang du bruker Google Assistant, lastes opptak av kommandoen til Google - det er slik det gjør hva den gjør. En kopi av dette opptaket lagres også på Google-kontoen din, med mindre du manuelt går inn og fjerner den. RELATERT: Det beste som Google-assistenten kan gjøre på Android-telefonen din Så hvorfor er disse dataene lagret?

(how-top)