no.phhsnews.com


no.phhsnews.com / Finn ut om din chef kan laste ned dine slanke DM-er

Finn ut om din chef kan laste ned dine slanke DM-er


Ikke si noe om Slack, du vil ikke si til sjefens ansikt, fordi det er en sjanse for at han kan laste ned alt - selv Din DMs.

Forrige uke endret Slack en policy, noe som betyr at Slack Workspace-eiere som betaler for en Plus-plan, kan laste ned all meldingshistorikk, inkludert direkte meldinger mellom deg og dine medarbeidere. Dette var mulig før, men ansatte ble varslet da det skjedde. Det er ikke lenger tilfelle, noe som betyr at sjefen din kan lese deg og snakke lur om ham. akkurat nå .

Her er min venn Bryan Clark, skriver for The Next Web:

Slack dreper den gamle verktøy og erstatte det med en som vil tillate kundene å få tilgang til hva de vil, inkludert innholdet i DM og private kanaler - alt uten å varsle ansatte. Men det gjelder ikke for alle. En rask sjekk av arbeidsplassinnstillingene vil gi deg beskjed om hvor bekymret du trenger å være om de nye endringene. Bryan peker på at brukerne klikker på pil ned øverst til venstre i Slack, og deretter klikker du på "Tilpas Slack". Herfra går du til Meny> Arbeidsplassinnstillinger og ruller ned og ruller ned til bunnen. Hvis arbeidsplassen din bruker "Standard" eller "Gratis" -planen, kan sjefen din ikke laste ned din DM uten tillatelse fra hele staben. Hvis arbeidsplassen din er en "Plus" -plan, kan sjefen din laste ned din DM. Oh oh.

Det er selvfølgelig ingenting å stoppe sjefen din fra å oppgradere til Plus senere, så det er sannsynligvis en god ide å ikke si noe om Slack du ikke ville si til alle du jobber med. Hvis du må sladre, bør du vurdere å bruke annen tjeneste.


Stopp fussing om Les kvitteringer

Stopp fussing om Les kvitteringer

La oss være ekte. Så snart du har sendt en tekstmelding, har mottakeren sikkert lest den. Så hvorfor bryr de seg så mye om hvorvidt en app forteller dem at du har lest deres feilmelding? Du har sett det før. Du sender en melding, og du får et melding om at det er lest, men det er timer før de faktisk svarer: 3:45 Harry Guinness har lest meldingen.

(how-top)

Slik deaktiverer du Windows 10s spill-DVR (og spillelinje)

Slik deaktiverer du Windows 10s spill-DVR (og spillelinje)

Windows 10-spillets DVR-funksjon kan redusere spillytelsen din ved å ta opp video i bakgrunnen. Hvis du ikke bryr deg om å registrere spillingen din, må du deaktivere Game DVR av ytelsesgrunner. Dette deaktiverer også "Game Bar", som ofte dukker opp når du begynner å spille spill. Det er bare nyttig hvis du vil ta skjermbilder eller spille inn spill.

(how-top)