no.phhsnews.com


no.phhsnews.com / Vises iMessages "Typing" -bobler bare når jeg skriver aktivt?

Vises iMessages "Typing" -bobler bare når jeg skriver aktivt?


Hvis du har en iPhone, og du sender en tekstmelding til noen som også har en iPhone (eller en annen Apple-enhet) ), vil du se en liten boble vises når den andre personen skriver ut en melding.

RELATED: Hvordan hindre folk å vite at du har lest deres iMessage

Den lille skriveboblen er nesten like irriterende som å vite når en melding ble "lest" - ingen ønsker å aktivere den funksjonen fordi de ikke vil at den andre personen vet når de skriver. Dessverre kan du ikke deaktivere denne - den er alltid på. Med dette sagt kan du være nysgjerrig nøyaktig

når den lille skriveboblen vises for personen i den andre enden. Er det bare når du skriver ut en melding eller også mens du ruller gjennom emoji-tastaturet? Vi eksperimenterte med å finne ut, men resultatene er ikke så veldig overraskende. Lang historie kort: Typeboblene vil vises for mottakeren din hvis det er noe som kommer inn i tekstboksen, enten du er aktivt å skrive eller ikke.

For eksempel, hvis du skriver ut noe på tastaturet og deretter slutter å skrive, vises boblene fortsatt på mottakerens skjerm til du sender teksten til dem eller sletter teksten helt fra tekstboksen.

Det samme gjelder også emoji eller klistremerker. Sifter gjennom emoji-tastaturet eller gjennom en klistremerkepakke, vil ikke vise den andre personen skriveboblene, men når du velger en emoji eller et klistremerke, og det vises i tekstboksen, vises boblene.

Vi oppdaget også at hvis du skriver inn en melding, men ikke sender den, og deretter går tilbake til startskjermen (eller la telefonen gå i dvale), vil skriveboblen holde seg fast ... for litt. Etter noen få minutter vil boblen forsvinne, selv om det fortsatt er tekst i boksen. Det kommer tilbake når du åpner meldinger igjen og begynner å skrive igjen.

Hva er kult om klistremerker (eller ved hjelp av en hvilken som helst annen iMessage-app) er at når du velger en, vil ikke bare skriveboblene vises for den andre personen, men Det vil også vise hvilken iMessage-app du bruker, som vist ovenfor.

Igjen kan du ikke hindre den andre personen i å se at du skriver ut en melding (i motsetning til leserkvitteringer), men å vite nøyaktig når de skrive bobler vises kan i det minste gi deg en bedre ide om hva mottakeren ser på den andre siden.


Slik setter du Facebook-kontoen din til å slette eller minne deg på døden.

Slik setter du Facebook-kontoen din til å slette eller minne deg på døden.

Mange spørsmål skjer når man vurderer sine siste dager. Hvor vil vi gå? Er det virkelig et etterliv? Hva skjer med min Facebook-konto? Ok, slik at den siste er sannsynligvis lav på prioritetslisten, men det er noe å tenke på. Det er ikke et hyggelig problem å håndtere, men det er nødvendig. Når du dør, lever din online arv på.

(how-top)

Slik slår du av YouTube-begrenset modus på ekko-showet (slik at videoer ikke mangler fra søkeresultatene)

Slik slår du av YouTube-begrenset modus på ekko-showet (slik at videoer ikke mangler fra søkeresultatene)

Ekko-showen lar noen begynne å spille YouTube-videoer på den lille skjermen. Hvis du har små i huset, vil du kanskje ikke at de ser på alt du finner på YouTube. For å fikse dette, kommer ekkovisningen med YouTube Begrenset modus aktivert ut av boksen som filtrerer innhold fra voksne. Slik slår du av den.

(how-top)