no.phhsnews.com


no.phhsnews.com / Slik lager du alle dine tidligere Facebook-innlegg Mer Privat

Slik lager du alle dine tidligere Facebook-innlegg Mer Privat


Når du legger inn på Facebook, kan du velge hvem som vil se innlegget, samt alle fremtidige innlegg. Men hva om du vil begrense hvem som kan se alle innleggene du har laget tidligere? Facebook har en innstilling for å gjøre nettopp det.

RELATED: Slik viser eller skjuler du Facebook-innlegg for enkelte personer

Du kan begrense publikum for noen av innleggene på tidslinjen ved å klikke på nedpilen i øverste høyre hjørne av et innlegg, velg "Rediger innlegg" fra rullegardinmenyen, og velg publikum fra popup-menyen ved siden av Lagre-knappen. Men det endrer bare ett innlegg, og hvis du vil endre hver eneste Facebook-post du noensinne har gjort, ville det være veldig kjedelig.

Det er imidlertid en innstilling som endrer alle dine tidligere innlegg - eller i det minste fortiden din " Offentlig "eller" Venner av venner "innlegg til" Venner "med ett klikk. For å endre denne innstillingen, få tilgang til Facebook-kontoen din i en nettleser, og klikk på nedpilen ved siden av Privacy Shortcuts-knappen på verktøylinjen øverst til høyre i nettleservinduet. Klikk på "Innstillinger" i rullegardinmenyen.

På siden Innstillinger klikker du på "Personvern" i listen over alternativer til venstre.

Skjermbildet "Personverninnstillinger og verktøy" vises. I delen "Hvem kan se mine ting?", Klikker du på "Begrens publikum for innlegg du har delt med venner av venner eller offentlig".

Avsnittet utvides og viser en beskrivelse av hva denne innstillingen gjør. For å begrense alle dine tidligere innlegg til Venner, klikk på «Begrens gamle innlegg».

MERK: Innstillingen Limit Old Posts begrenser automatisk publikum for alle dine gamle innlegg til Venner. Hvis du vil begrense innlegg til en egendefinert person eller gruppe mennesker, for eksempel Lukk Venner, må du endre publikum for hvert innlegg separat, en om gangen, som vi tidligere nevnte i denne artikkelen.

Når du har klikket "Limit Old Posts", vises en bekreftelsesdialogbok for å sikre at du virkelig vil endre publikum for alle dine gamle innlegg uten å se gjennom dem.

Pass på at du vil gjøre dette, som du kan ikke angre dette handling ! Du må bytte publikum for hvert innlegg en om gangen hvis du forandrer deg senere.

Klikk på "Bekreft" hvis du bestemmer deg for å fortsette og begrense alle dine gamle innlegg til Venner.

En annen dialogboks viser når endringen er fullført. Klikk på "Lukk".

Det er noen ting du bør vurdere når du bruker Innstillingen Grense gamle innlegg:

  • Hvis du har delt innlegg med tilpassede målgrupper, endrer ikke denne innstillingen målgruppene for de siste innleggene. Denne innstillingen endrer bare målgruppen for innlegg som deles med venner av venner eller offentligheten.
  • Hvis du har merket noen i et tidligere innlegg, har den personen, så vel som andre personer som er med i innleggene de er merket i, er fortsatt inkludert i publikum for det innlegget etter at du har begrenset publikum for alle gamle innlegg. Så er det lurt å være forsiktig med hvem du merker i innlegg.
  • Innstillingen Limit Old Posts begrenser bare publikum for innlegg du personlig har delt. Hvis du var merket i andres innlegg, kan de bare begrense hvem som ser det innlegget. Du kan gjøre det vanskeligere for folk å merke deg i innlegg ved å forhindre at navnet ditt blir foreslått når vennene dine legger inn bilder som inkluderer deg.

Du kan også opprette egendefinerte vennelister slik at du kan dele innlegg med bestemte grupper av mennesker.


Slik dobbeltklikker du Windows 10 med Windows 7 eller 8

Slik dobbeltklikker du Windows 10 med Windows 7 eller 8

Du bør sannsynligvis ikke installere Windows 10 på din primære PC. Men hvis du skal, bør du i det minste installere den i en dual-boot-konfigurasjon. Du kan da starte på nytt for å bytte mellom de installerte versjonene av Windows. Pass på at du har sikkerhetskopier av viktige filer før du gjør dette.

(how-to)

Slik finner du en tapt iPhone-eier ved å spørre Siri

Slik finner du en tapt iPhone-eier ved å spørre Siri

Du fant noen tapte iPhone. De var forsiktige nok til å aktivere et passord, slik at du ikke kan rotere rundt i sine kontakter på jakt etter eieren. Hvis Siri er aktivert, kan hun hjelpe deg med å få iPhone tilbake til den riktige personen. RELATED: Slik sporer, deaktiverer og tørker du en tapt iPhone, iPad eller Mac Forhåpentligvis, hvis du har funnet en iPhone, har eieren vært smart nok til å sette den telefonen i tapt modus ved hjelp av Finn min iPhone-appen.

(how-to)