no.phhsnews.com


no.phhsnews.com / Slik får du beskjed Når en app starter med Macs webkamera

Slik får du beskjed Når en app starter med Macs webkamera


Kan hackere virkelig registrere ditt webkamera under "private" øyeblikk, og deretter utpresse deg med opptakene? Denne ideen, fra den siste sesongen av Black Mirror, er rett og slett mareritt induserende. Det er ikke rart at Mark Zuckerberg og FBI-direktøren James Comey begge satte tape over sine webkameraer.

Vi har lært deg hvordan du deaktiverer webkameraet ditt, men hva om du av og til vil bruke det? En gratis Mac-applikasjon, kalt Oversight, lar deg vite når webkameraet og mikrofonen blir brukt, slik at du kan blokkere uautoriserte applikasjoner fra å gjøre det.

For å være helt klar er Oversight ikke en garanti. Hackere kan deaktivere det grønne lyset som skal slå på når webkameraet ditt er aktivert, så hypotetisk er det ingen grunn til at de ikke også kunne fungere som programvare. Den eneste idiotiske metoden er å deaktivere kameraet ditt helt, med tape eller på andre måter. Når det er sagt, er denne applikasjonen gratis, uten strenger festet, og kommer fra Patrick Wardle. Han er en etablert Mac-sikkerhetsekspert som har presentert på sikkerhetskonferanser, inkludert BlackHat, DefCon, VirusBulletin, ShmooCon, og CanSecWest.

Last ned og installer oversikt

Hør til oversiktens hjemmeside og last ned programmet, som kommer som et installasjonsprogram en ZIP-fil. Klikk arkivet for å pakke ut det.

Åpne installasjonsprogrammet, skriv inn passordet ditt når du blir bedt om det. Denne installasjonsprosessen er enkel; Bare klikk på "Installer" -knappen.

Dette vil installere og starte Oversight, noe som betyr at ditt webkamera og mikrofon nå overvåkes.

Slik overvåker du bruk av webkamera og mikrofon

Oversikt kjører hovedsakelig i menylinjen i formen av et paraplyikon. Klikk på den for å sjekke ut den aktuelle statusen til webkameraet og mikrofonen.

For å teste programmet, fortsett og start et program som bruker webkameraet ditt. Når kameraet slår på, ser du et varsel som dette.

Som du kan se, vil du finne ut at webkameraet ditt har blitt aktivert, og du kan til og med se hvilket program som bruker det. To knapper på varselet tillater deg å tillate eller blokkere bruk av webkamera.

Hvis et program du ikke gjenkjenner bruker webkameraet ditt, er det sannsynligvis en god ide å blokkere det. Jeg vil også anbefale å kjøre en Mac-malware-skanning og oppdatere macOS slik at du kan få de nyeste oppdateringene fra XProtect.

Hvis et program begynner å bruke mikrofonen, vil Oversight gi deg et varsel for det også. Hvis du for eksempel starter Siri på Mac, ser du noe som ser slik ut:

Når du er ferdig med å snakke, får du et nytt varsel som sier at mikrofonen ikke lenger er i bruk. Dessverre kan du ikke finne ut hvilket program som bruker mikrofonen din, men i det minste vet du når du blir spilt inn.

Og det handler om alt programmet gjør. Det er ikke mye i veien for preferanser, så du kan se:

I utgangspunktet kan du bytte logging og oppdateringer. Jeg foreslår at du holder begge på. Hvis du er nysgjerrig, kan du finne loggene ved å gå til Programmer> Verktøy> Konsoll, og deretter søke etter Oversight.

Hvis du er bekymret for at kameraet ditt hemmelig registrerer deg, men ikke vil blokkere kameraet ditt helt , dette er et anstendig kompromiss. Det er enkelt, spiser ikke mye minne, og holder deg informert.


Slik tilpasser du OS X-tastaturet og legger til snarveier

Slik tilpasser du OS X-tastaturet og legger til snarveier

Mac-brukere vet at tastaturgenveier er veien å gå i OS X. Bruke tastaturet til å utføre rutinemessige og repeterende oppgaver er en flott timesaver og virkelig oppgraderer ditt ferdighetsnivå, men visste du at du kan legge til eller til og med tilpasse hurtigtastene? Kontrollere Macen din med tastaturet er ikke en liten del av OS Xs (og tidligere versjoner også) DNA.

(how-to)

Slik setter du inn SIM-kortlås for en sikrere iPhone

Slik setter du inn SIM-kortlås for en sikrere iPhone

Låser din iPhones SIM-kort legger til enda et lag med sikkerhet, noe som betyr at selv om noen kan komme inn i telefonen, kan de fortsatt Ikke bruk den til å ringe, tekst eller få tilgang til dataplanen din. Låse SIM-kortets telefon er ikke et nytt konsept. Det er en grunnleggende sikkerhetsfunksjon på stort sett alle telefoner, inkludert Android-enheter.

(how-to)