no.phhsnews.com


no.phhsnews.com / Slik stopper du Apple Pay fra å åpne på iPhone hele tiden

Slik stopper du Apple Pay fra å åpne på iPhone hele tiden


Hvis du ikke bruker Apple Pay, er det ingen grunn til at du må se den på iPhone-låseskjermen hver gang du ved et uhell dobbeltklikker på Hjem-knappen. Slik slår du den snarveien av, mens du fortsatt tillater tilgang til Apple Pay når du trenger.

Apple Pay kan være nyttig, spesielt hvis du kan finne selgere som godtar det. Bortsett fra at det er enklere å bruke enn å grave ut kreditt- eller debetkort, sveip kortet og deretter legge inn en PIN-kode, tilbyr Apple Pay også fordelen av å ikke gi kredittkortnummeret ditt til selgere. I stedet får de en engangskode som er autorisert for en enkelt kostnad. For å bruke det, alt du trenger å gjøre er å holde tommelen over Home-knappen og bølge telefonen på terminalen. Men som standard kan du også dobbeltklikke på Hjem-knappen på låseskjermen for å vise kortene og passere i lommeboken din. Hvis du bruker Apple Pay regelmessig, kan det være nyttig. Hvis du ikke gjør det, og du er lei av at den åpnes ved et uhell, kan du slå den delen av.

Slå opp appen din og klikk på "Wallet & Apple Pay."

På "Wallet" & Apple Pay "-skjermen, slår du av" Double-Click Home Button "-alternativet.

Super enkelt? Ja. Men å ha Apple Pay kommer opp når du ikke trenger det, kan det bli ganske irriterende. Og du kan fortsatt komme til kortene dine og passerer enkelt nok ved bare å låse opp telefonen din og åpne Wallet-appen.


Hvorfor hver bruker på datamaskinen din burde ha sin egen brukerkonto

Hvorfor hver bruker på datamaskinen din burde ha sin egen brukerkonto

Flere brukerkontoer var engang upraktisk å bruke på Windows, men de er ikke lenger. Hvis flere personer bruker datamaskinen - spesielt barn eller gjester - bør du gi hver person en egen brukerkonto. Denne artikkelen fokuserer på detaljer som er spesifikke for Windows, men de samme brede grunnene gjelder for Mac OS X, Linux og til og med Android Hvis du bruker en enkelt brukerkonto på datamaskinen, vil alle dele de samme programinnstillingene, filene og systemtillatelsene.

(how-to)

Slik endrer du hvordan OS X-gruppemeldinger

Slik endrer du hvordan OS X-gruppemeldinger

Hvis du bruker en Mac, er du sannsynligvis kjent med OS Xs varslingssystem. Det vil varsle deg gjennom hele dagen for å bryte nyheter, nye meldinger, systemhendelser og mer. Hva du kanskje ikke vet er at du kan endre hvordan OS X grupperer disse varslingene. OS X grupperer som standard senest varsler.

(how-to)