no.phhsnews.com


no.phhsnews.com / Hashtags er populære på sosiale medier nettstedet Twitter for raskt å koble tweets til globale bevegelser, trender og emner. Nå som Facebook støtter hashtags risikerer du personvernet ditt ved å bruke dem? La oss grave inn og se hva avtalen er og om vår nysgjerrige leser burde være bekymret.

Hashtags er populære på sosiale medier nettstedet Twitter for raskt å koble tweets til globale bevegelser, trender og emner. Nå som Facebook støtter hashtags risikerer du personvernet ditt ved å bruke dem? La oss grave inn og se hva avtalen er og om vår nysgjerrige leser burde være bekymret.


Jeg har nylig laget en Facebook-post og spøk med en hashtag. Til min overraskelse har hashtag faktisk blitt en ekte link, og hvis jeg klikket på linken tok det meg til en stor liste over andre innlegg med den hashtag (inkludert min).

Nå er jeg nysgjerrig. Jeg hadde ingen anelse om at Facebook selv hadde denne funksjonen. Er dette bare et stort privatliv mareritt som venter på å skje? Innlegget jeg laget var en dumt uten reelle konsekvenser, men hvis jeg setter en seriøs hashtag på et seriøst innlegg, ville ikke det at det har blitt tatt i det samme store bassenget?

Med vennlig hilsen,

Hash Curious

Når Facebook rullet ut hashtags til vår konto, hadde vi den samme reaksjonen du gjorde: sikkert er dette en personvernkatastrofe i å gjøre. Etter hvert fikk de fleste av oss vår første smak av utbredt hashtag-bruk på Twitter, der slapping av en tag som #SNL på tweetet, legger deg umiddelbart på radaren av millioner av Saturday Night Live-fans på det sosiale nettverket.

Heldigvis utformet Facebook deres hashtag-system slik at det respekterer tillatelsene du har tildelt til et innlegg først og hashtag-sekunden. Hvis du ikke leser den fine utskriften i hjelpefilene, kan den imidlertid virke litt forvirrende ved første øyekast fordi hashtag fortsatt fungerer som en live link, og innlegget ditt blir fortsatt lagt til det generelle hashtag-bassenget.

The nøkkelen er at selv om hashtag er aktiv i innlegget ditt, er de eneste personene som ser det hashtagged innlegget, de personene du angav i personverninnstillingene for innlegget ditt. Med mindre et innlegg begge er satt til Offentlig, og du har angitt personverninnstillingene på kontoen din for å tillate folk å følge deg, er det ingen personvernproblemer.

Her er et eksempel på et skjermbilde av en hashtag i bruk under vanlig, kun-vennlig personvern Innstillinger for å klargjøre:

Selv om ovennevnte innlegg har taggen #puremichigan i den (og at hashtag er en aktiv link), vil bare personer på vår venneliste se innlegget på den hashtagens feed.

Nå mens dette er flott fra et privatlivsperspektiv det fremhever hvordan for personlig bruk hashtag er, som du brukte det, litt av en vits. Med mindre du setter inn en innleggspublikk og faktisk bruker en trending hashtag, er hashtagen i det hele tatt ubrukelig, slik at du får fritt pepper hashtags som #bronylife, #omgiatethewholething og # zelda4ever med impudence (og ingen privatliv bekymret) gjennom dine Facebook-statuser.

Har et presset teknisk spørsmål stort eller lite? Skyt oss en e-post på , og vi vil gjøre vårt beste for å svare på det.


Slik gjør du en ren installasjon av Windows 10 Den enkle måten

Slik gjør du en ren installasjon av Windows 10 Den enkle måten

Oppgraderingsprosessen i Windows 10 drar gamle filer, innstillinger og programmer fra ditt forrige Windows-system til den nye. Microsoft gir deg mulighet til å få et helt nytt system ved å utføre en ren installasjon. Dette er spesielt nyttig hvis du har kjøpt en ny Windows 10-PC, og den inneholder produsentinstallert bloatware du ikke vil ha.

(how-to)

Hvorfor viser noen iMessages som en e-post i stedet for et telefonnummer?

Hvorfor viser noen iMessages som en e-post i stedet for et telefonnummer?

Har du noen gang snakket med noen på iPhone, bare for å få chatten deres tilfeldig til å bytte til en helt ny kontakt ? Der du er, lykkelig skriver bort, når du plutselig må hoppe inn i en ny meldingsboks som sier at den er fra e-posten sin i stedet for hovedkontakten. Denne mindre feilen i kommunikasjonssystemet mellom iOS og OSX vil skje enten hvis du har en kontakt som er lagret i telefonen feil, eller hvis de ikke har byttet fra sin "@me" -konto i iChat over til telefonen uten å slå av førstnevnte først.

(how-to)