no.phhsnews.com


no.phhsnews.com / Slik ser du andre enheter som er logget på din Google-konto

Slik ser du andre enheter som er logget på din Google-konto


Føler du at du har glemt å logge deg ut av Gmail på vennens datamaskin? Google gjør det enkelt å se alle enhetene - bærbar datamaskin, telefon, nettbrett og ellers - logget på Google-kontoen din. Du kan se både en liste over IP-adresser som har tilgang til den, og en liste over enheter som aktivt har brukt kontoen din de siste 28 dagene.

Dette er ikke nødvendigvis komplette lister. Google viser bare enheter som nylig har tilgang til kontoen din, ikke alle enheter som kan ha tilgang. Det viser heller ikke enheter som har tilgang til kontoen din via tilkoblede apper.

Se enheter som nylig har åpnet kontoen din

RELATED: Sikre dine online-kontoer ved å fjerne Tredjeparts App Access

Google tilbyr en nylig brukte enheter-side som viser deg hvor bestemte enheter har tilgang til kontoen din. Denne siden er tilgjengelig fra delen Innlogging og sikkerhetskonto på innstillingssiden for Google-kontoen din.

Du vil se en liste over nylig brukte enheter sammen med deres plasseringer - knyttet til deres IP-adresser - og når de brukte dem aktivt din konto.

Klikk på en av enhetene, og du vil se mer informasjon, inkludert navnet på enheten, hvilken nettleser som ble brukt på den, og den omtrentlige plasseringen enheten ble brukt til.

Forhåpentligvis er alt Dette er enheter du forventer å se her. Hvis du ser en du ikke gjenkjenner, klikker du på "Sikker konto" -knappen øverst på siden.

Se IP-adresser som er signert i Gmail

Googles Gmail har en egen kontoaktivitetsfunksjon. Det viser deg hvilke IP-adresser som nylig har åpnet Gmail-innboksen din.

For å få tilgang til denne funksjonen, gå til Gmail på nettet og klikk på koblingen Detaljer i nederste høyre hjørne av siden.

Denne siden vil Fortell deg om du ser ut til å være logget på kontoen din fra flere steder samtidig. Du ser hvilken type enhet den ble åpnet fra, IP-adressen hvor kontoen ble åpnet fra, og når tilgangen oppsto.

Hvis du ser en kobling "Vis detaljer", kan du klikke på den for å se mer informasjon om enheten og applikasjonen som åpnet kontoen.

Hvis du ser en som ser mistenkelig ut, si en IP-adresse fra et annet land eller til og med bare en annen stat - du vil kanskje se nærmere på det dypere. Det kan bare være en app du har gitt Gmail-tilgang for, eller det kan være at noen andre har tilgang til kontoen din.

Google vil faktisk advare deg om mistenkelig tilgang til kontoen din. Alternativet "Vis et varsel for uvanlig aktivitet" her vil føre til at Google viser deg et varsel hvis det ser ut til at noe er galt.

Hvis du vil sikre at ingen uautoriserte er logget på kontoen din, og du tror at noen kan være, Du vil kanskje endre passordet for Google-kontoen din. Dette lukker alle åpne økter og forhindrer personer som kan ha ditt nåværende passord fra å logge på igjen.


Slik sletter du ordentlig søppelpost i iCal

Slik sletter du ordentlig søppelpost i iCal

En ny nettsøppel har gått ned på intetanende Apple Calendar-brukere, og gutten er irriterende. I dag skal vi forklare hvordan du trygt fjerner det, så forhåpentligvis blir du ikke plaget av det igjen. Ikke fornøyd med å prøve å selge deg hva som helst produkt eller tjeneste du ikke har tenkt å kjøpe via e-post, nå har spammere funnet ut hvordan man kan orme seg inn i reiseplanen din.

(how-top)

Slik merker du meldinger som lest så snart du klikker på dem i Outlook

Slik merker du meldinger som lest så snart du klikker på dem i Outlook

Har du noen gang irritert at Outlook ikke merker meldinger som lest så snart du klikker og ser dem inn lesepanelet? Her viser vi deg hvordan du lager Outlook, merk dem som lest så snart de åpnes. Som standard vil Outlook ikke markere en melding som lest før du velger en annen melding. Dette kan være irriterende, fordi hvis du leser en melding og umiddelbart slettet meldingen, vises den som en ulest melding i mappen Slettede elementer.

(how-top)