no.phhsnews.com


no.phhsnews.com / Slik lager du Spotify Stopp innlegg til Facebook (og andre personverninnstillinger)

Slik lager du Spotify Stopp innlegg til Facebook (og andre personverninnstillinger)


Hvis du er som meg, våknet du sannsynligvis en morgen etter at du installerte Spotify på telefonen eller datamaskinen til en gjeng av folk som gjør narr av deg for å lytte til Frozen soundtrack, men hvordan visste alle hva jeg stakk på når ingen andre så ut? Som ikke mange er klar over, inneholder Spotify som standard flere delingsinnstillinger som automatisk legger inn aktivitet på kontoen din, ikke bare til Facebook-veggen din, men også til en feed som lever i Spotify-klienten selv.

Dette kan ses av alle vennene dine på Facebook-vennelisten din, så bare hvis du vil rocke ut til noen Broadway-musikaler og ikke føle deg skyldig i det, er det den beste måten å låse opp dine personverninnstillinger i Spotify.

Forhindre Spotify From Posting til din lokale feed

RELATED: Slik legger du til din egen musikk for å spotify og synkronisere til mobil

Når vi snakker om Spotify-deling, hjelper det å vite at det faktisk er to forskjellige måter appen vil forsøke å kringkaste Din aktivitet ut til verden. Det er langt fra meg å finne ut hvorfor selskapet mener at alle vil vite hva du lytter til hele tiden, men det er viktig å vite hva som blir delt med hvem og hvor.

Hvis du signerte opp til Spotify bruker bare din e-post, det eneste stedet Spotify vil prøve å dele er innenfor selve appen. Når du oppretter profilen din, ser du at du også har en "Feed" som gir alle med ditt profilnavn muligheten til å se hva du spiller nå, så vel som de siste 20 sangene som har vært i spillelisten.

For å deaktivere Feed Sharing-funksjonen, start med å gå inn i Spotify-innstillingene dine ved å klikke på "Rediger" -fanen øverst til venstre og velg deretter "Preferences".

Rull deretter ned til "Social" -delen , der du vil se alle dine tilgjengelige delingsalternativer. Det finnes to måter å administrere hvem som ser hva som er inne i Spotify-kontoen: Du kan enten slå av for «Publiser min aktivitet på Spotify» -knappen som markert nedenfor, eller slå på hva selskapet kaller en "Privat økt".

Den primære forskjellen her er at mens førstnevnte permanent vil fjerne deg fra aktivitetsmaten til vennene dine til du slår den på igjen, forblir en privat økt bare aktiv så lenge du har skrivebordsklienten eller appen åpen, eller seks timer går utenom noen musikk blir lyttet til fra kontoen din.

Til slutt, i Social er der du også finner muligheten til å endre alternativet "Vis min nåværende topp artister", mens det ikke vil vise de eksakte sangene du har har lyttet til, kan fortsatt gi andre brukere en anelse om hva du har hatt mest inn i denne uken.

Forhindre Spotify From Sharing på Facebook

RELATED: Hva er Apple Music og hvordan fungerer det? > Neste er det spørsmålet om Spotify å dele det du gjør på Facebook. Som nevnt i forrige avsnitt, hvis du brukte Facebook-kontoen din til å registrere deg for Spotify, vil den automatisk slå på alternativet for å begynne å dele noen av sangene eller albumene du lytter til uavhengig av hver person på vennelisten din.

Dette kan være et problem for alle som deler sin konto med, sier sin tenåringsdatter, og ønsker ikke at alle på jobb tenker at de har gjort seg gjennom Katy Perrys diskografi to ganger de siste to dagene. For å forhindre at du må forklare deg ut av den situasjonen, kan du bare forhindre Spotify i å legge inn statusoppdateringer eller tidslinjehendelser ved først å gå inn i fanen Sosiale.

Deretter finner du "Facebook" -delen rett under det, og bytter "Del min aktivitet på Facebook" bytt til avstanden. Den samme effekten kan også oppnås hvis du deaktiverer Spotify fra å legge ut på dine vegne i dine Facebook-innstillinger, selv om vi ikke anbefaler å gå denne ruten fordi det gjør det umulig å dele en sang med venner når du med vilje vil sende den til din tidslinje.

Endre innstillinger i appen

Hvis du bare bruker Spotify i mobilform, kan du endre alle de samme innstillingene ved først å åpne innstillingsmenyen inne i appen:

Herfra klikker du på fanen Sosiale:

En gang på denne menyen vil du se de samme tre byttene som håndterer hvordan musikkaktiviteten din deles, og til hvilken plattform. Bare deaktiver de byttene du ikke vil beholde, og du er ferdig! Selv om vi lever i en epoke hvor mottoet til en Internett-kyndig Spotify-lytter deler alt hele tiden, er det irriterende å se at musikk abonnementstjeneste antar så mye om hvor åpen du er om dine musikkvalg uten å fortelle deg om det først. Tenkelig, for de som foretrekker å holde sine lyttevaner litt nærmere brystet, er disse innstillingene enkle å administrere på skrivebordet eller telefonen.


Slik setter du en midlertidig Facebook-profilbilde eller -ramme

Slik setter du en midlertidig Facebook-profilbilde eller -ramme

Med Facebooks midlertidige profilfunksjon behøver du ikke lenger å huske å bytte profilbilde tilbake etter en ferie eller ivareta-de vil Gjør det automatisk for deg. Hvorfor sette en midlertidig profilbilde? I flere år har millioner av mennesker brukt bildene sine (som andre medier), som et verktøy for politisk protest (som de som støtter ekteskapslighet i USA), solidaritet med grupper (som ofrene for Paris-terrorangrepet i 2015), og ellers trekke oppmerksomheten til årsaker, mennesker og ferier i sin kultur.

(how-to)

Slik bytter du 7-Zip-ugle ikoner med bedre utseende

Slik bytter du 7-Zip-ugle ikoner med bedre utseende

7-Zip er et fantastisk Windows-program for avansert filzipping, enten du er passordbeskyttet av arkivet eller bare prøver å komprimere dem ned enda mindre. Det er bare ett problem: ikonene er stygge som synd. RELATED: Alt du trenger å vite om zip-filer Normalt vil jeg ikke tenke for mye at en app er stygg, særlig en som dagligdags som filarkiver.

(how-to)