no.phhsnews.com


no.phhsnews.com / Hvordan stopper du Google Personvern påminnelsesmelding fra stadig å se?

Hvordan stopper du Google Personvern påminnelsesmelding fra stadig å se?


Å bli varslet om endringer eller oppdateringer av personverninnstillinger til tider er en ting, men når du gjentatte ganger blir bombardert med samme nøyaktige melding dag etter dag uansett hva du gjør, da har noe å gi. Dagens SuperUser Q & A-innlegg har noen nyttige forslag til å hjelpe en veldig frustrert leser å bli kvitt en irriterende påminnelsesmelding.

Dagens spørsmål og svar-sesjon kommer til oss med høflighet av SuperUser-en underavdeling av Stack Exchange, en fellesskapsdrevet gruppe av Spørsmål og Svar

Skjermbilde av Joseph (SuperUser).

Spørsmålet

SuperUser-leser Joseph vil vite hvordan du stopper Google-personverns påminnelsesmeldingen, hver gang han besøker Google:

Dette er utrolig irriterende. Når jeg redigerer alle alternativene, må du sette dem alle til Av (selv om jeg tviler på at dette gjør noen forskjell!), Og godta tilbakemeldingen, vises den samme personvernpåminnelsesmeldingen enda en gang neste dag. Hva gjør jeg galt?

Jeg bruker Windows 7 med Firefox som min primære nettleser.

Hvordan stopper du Google-personverns påminnelsesmeldingen fra hver gang du besøker Google?

Svaret

Superbruker bidragsytere gronostaj og Cameron Barden har svaret for oss. Først opp, gronostaj:

Det er noen få løsninger som kommer til å tenke:

Logg på

Dette bør nok stoppe at påminnelsen vises.

Bruk google.com I stedet for google.no

Det ser ut til at google.com ikke viser påminnelsen, men google.co.uk gjør. Du må kanskje klikke på Bruk google.com-koblingen etter å ha besøkt google.com , ellers blir du omdirigert automatisk (dette kan ikke fungere hvis du faktisk er i Storbritannia).

Bruk AdBlock

AdBlock kan blokkere elementer av CSS selectors. Personvernpåminnelsen har CSS-klassen _vGg , slik at å legge denne regelen til AdBlock skal gjemme den:

  • ## ._ vGg

De kan endre klassen når som helst og regelen vil slutte å fungere.

Bruk stilig eller brukerskript

En lignende klassebasert tilnærming vil fungere med andre metoder for å endre nettsteder. Med brukerskript kan du til og med bruke noen heuristikk for å overleve CSS klasseendringer, men det er litt mer avansert, og jeg vil ikke gå inn i detaljene nå.

Etterfulgt av svaret fra Cameron Barden:

Dette er sannsynligvis et problem med enten:

  • Ikke logget på Google-kontoen din.
  • Nettleseren din er satt til å slette bufferen og informasjonskapslene ved utgang (eller omstart av programmet eller datamaskinen).

Til løse problemet med cache og informasjonskapsler:

  1. Klikk på Menyknappen (knappen med tre horisontale linjer på den) plassert øverst til høyre i standard Firefox-oppsett og velg Alternativer (Gear Ikon) .
  2. Klikk på Personvernoppføring på venstre side av den ferskt åpnede kategorien.
  3. Se etter History Section og velg Husk Historikk fra rullegardinmenyen.
  4. Start Firefox på nytt og test avhjelpen.

Hvis det ikke virker, må du sjekke om du har installert et tilleggsprogram i nettleseren din som kan forårsake dette ue. Tilføyninger kan nås fra samme menyknapp du brukte når du endret Personvernalternativer (se etter Puslespill-ikon ).

Hvis ingen løsning virker, prøv å sjekke om det finnes en ekstern kilde (tredjepartsprogrammer som CClearner og Advance System Care) som fjerner hurtigbufferen og informasjonskapslene når du lukker nettleseren din. Pass på å sjekke evnen deres før du sjekker på andre mulige problemer.


Har du noe å legge til forklaringen? Lyder av i kommentarene. Vil du lese flere svar fra andre tech-savvy Stack Exchange-brukere? Se hele diskusjonstråden her.


Slik sikkerhetskopierer du Minecraft Worlds, Mods og More

Slik sikkerhetskopierer du Minecraft Worlds, Mods og More

Minecraft er et spill som gir seg til hundrevis av timer med leting og bygging. Ikke la kreasjonene dine gå opp i en pust av døende harddisk les videre slik vi viser deg hvordan du finner og (automatisk) sikkerhetskopierer dine kritiske Minecraft-filer. Hvorfor sikkerhetskopiere Minecraft Universe Som du kan forestille deg ordet rundt nabolaget, er det de How-To Geek-folkene vet datamaskiner og elsker Minecraft, så vi har mottatt mer enn noen få panikkede telefonsamtaler og banker på døren fra nabolagets foreldre hvis barns utførlige Minecraft-kreasjoner er gått glipp av.

(how-to)

Slik deaktiverer du samtalevisning i Windows Mail

Slik deaktiverer du samtalevisning i Windows Mail

Som i andre e-postprogrammer grupperer samtalevisning i Windows Mail alle meldinger med samme emne i en enkelt skjerm. Det er praktisk for å holde oversikt over lange e-posttråder med mange bidragsytere, men det er ikke for alle. Heldigvis er det enkelt å slå av i Windows Mail. Åpne post ved å klikke på Start og deretter skrive Mail.

(how-to)