no.phhsnews.com


no.phhsnews.com / Deaktiver brukerkontokontroll (UAC) den enkle måten på Win 7, 8 eller 10

Deaktiver brukerkontokontroll (UAC) den enkle måten på Win 7, 8 eller 10


Hvis du har brukt Windows en stund, husker du sannsynligvis hvor irriterende brukerkontokontrollen (UAC) var da det først kom opp i Windows Vista. Vi viste deg da, hvordan du deaktiverer den, og du kan fortsatt deaktivere den i Windows 8 og 10. Slik gjør du det.

RELATED: Hvorfor bør du ikke deaktivere brukerkontokontroll (UAC) i Windows

Et ord av advarsel først, skjønt. Vi anbefaler faktisk at du ikke deaktiverer UAC. Du vil ende opp med en mindre sikker PC (og vi har skrevet en flott guide som forklarer det veldig). Hvis du alltid deaktiverer den på en ny Windows-installasjon, vil du kanskje gi den et nytt forsøk. UAC på Windows 8 og 10 er mye mer strømlinjeformet og mindre irriterende enn det pleide å være. Når det er sagt, er vi ikke her for å fortelle deg hva du skal gjøre.

I Windows 7, 8 eller 10, trykk Start, skriv "uac" i søkeboksen, og klikk deretter på "Endre brukerkontokontrollinnstillinger" resultat. På Windows 8 bruker du Start-skjermen (i stedet for Start-menyen), og du må endre søket til "innstillinger", men det fungerer fortsatt i utgangspunktet det samme.

I "Innstillinger for brukerkontokontroll "-vinduet, dra glidebryteren helt ned til" Aldri varsle "-innstillingen. Klikk på "OK" når du er ferdig.

Ganske enkelt.

Merk også at du ikke trenger å slå UAC helt av. Her er innstillingene du kan bruke med glidebryteren:

  • Alltid varsle: Windows ber deg om å verifisere gjennom UAC når en app prøver å installere programvare eller gjøre endringer på PCen. Det ber deg også om verifisering når du gjør endringer i Windows-innstillingene.
  • Kun varsle om apper: De to mellomstore innstillingene på glidebryteren fungerer på samme måte, begge kunngjør deg når apps prøver å gjøre endringer, men ikke når du endrer Windows-innstillinger. Forskjellen mellom de to innstillingene er at den første dimmer skjermen under varselet og den andre ikke gjør det. Den andre innstillingen er beregnet for personer med PCer som (uansett grunn) tar lang tid på å dempe skjermen.
  • Aldri varsle: UAC informerer deg ikke om endringer du lager eller de som er laget av apper. Denne innstillingen slår i hovedsak UAC av.

Som vi sa, anbefaler vi sterkt at du ikke slår av UAC. Det er det som gjør det trygt for deg å kjøre en administratorkonto som din daglige brukerkonto. Men hvis du er fast bestemt på å slå den av, i hvert fall nå vet du hvor lett det er.


Har andre mennesker lov til å bruke min tweets?

Har andre mennesker lov til å bruke min tweets?

Så lenge du ikke har gjort din Twitter-konto privat, kan alle tankene du sender, ses av alle i verden. Men noen ord eller bilder du Tweet, så lenge de er originale, er din , og unntatt under spesielle omstendigheter, kan de ikke brukes uten din tillatelse. Så hva kan andre gjøre med Tweets? Kan noen ta din Tweet og publisere den på deres hjemmeside?

(how-top)

Slik stiller du manuelt inn posisjonen din i Google Chrome

Slik stiller du manuelt inn posisjonen din i Google Chrome

Telefoner får alle de morsomme lekene. Takket være innebygd GPS, nettverks triangulering og andre godbiter, er det mulig for dem å bruke en mer eller mindre nøyaktig plassering for apper og nettsideverktøy. Det er vanligvis ikke sant med bærbare og stasjonære PCer, der stedet er tilgjengelig er vanligvis bestemt ut fra din IP-adresse.

(how-top)