no.phhsnews.com


no.phhsnews.com / Hvor kom "Google+ automatisk sikkerhetskopiering" fra, og hvordan blir jeg kvitt den?

Hvor kom "Google+ automatisk sikkerhetskopiering" fra, og hvordan blir jeg kvitt den?


Det er en ting å installere et program du vil, det er en annen ting når et program ikke bare slutter opp på datamaskinen din, men stadig popper opp og irriterer deg. Les videre når vi hjelper en medleser til å komme til bunnen av hans popup-mysterium og forkaste det i prosessen.

Kjære Hvordan-Geek,

Jeg har en veldig irriterende situasjon på hendene mine. I forrige måned startet jeg datamaskinen på nytt, og ved omstart av denne boksen dukket opp og spurte meg om jeg ønsket å konfigurere automatisk automatisk sikkerhetskopiering av Google+. Mine eneste alternativer var å bytte kontoer eller komme i gang med å konfigurere den, så jeg lukket den ... bare for å få den til å hoppe opp neste dag da jeg startet datamaskinen min. Etter det la jeg merke til at vinduet dukket opp hver eneste gang jeg plugget inn i telefonen min eller andre flyttbare medier.

Jeg kan ikke finne ut hvor appen kom fra da jeg definitivt ikke installerte den. Jeg liker ikke Google+, og jeg vil absolutt ikke laste opp bildene mine til Google (selv om jeg liker fotografen deres, Picasa).

Verre enn, jeg avinstallerte programmet ved hjelp av "Avinstaller eller endre en program "i Windows Kontrollpanel og noen uker senere var appen tilbake på det, og irriterende meg med popup-vinduer. Dette virker som en nysgjerrig oppførsel for en Google-applikasjon og noe jeg forventer fra et scuzzy malware-selskap. Hva gir? Hvordan blir jeg kvitt denne tingen?

Med vennlig hilsen,

Popup irritert

Programmer som vedvarer til tross for vårt beste for å forvise dem, er absolutt irriterende og enda mer, når de kommer fra et selskap vi forventer å være bedre om å respektere våre ønsker. I ditt tilfelle oppstår problemet ditt direkte fra Googles aggressive trykk for å få folk til å bruke Google+ i alle former (inkludert lagringsfunksjonen for sikkerhetskopiering og deling av bilder).

Ledetråden i e-postadressen din som hjelper oss til å oppdage problemet ditt er din kjærlighet til Picasa. Google inkluderer nå Google Auto Backup-programmet i både Picasa-nedlastingen og Picasa-oppdateringer. Dette, som du oppdaget, betyr at selv om du avinstallerte den faktiske sikkerhetskopieringsappen neste gang Picasa oppdaterte den, ble den installert på nytt. Vi er enige med deg (og omtrent alle andre) at denne vedvarende installasjonsprosessen som flyr er underlagt en annen applikasjons installasjonsprosess, er ganske dårlig form.

Den eneste måten å forhindre dette på, er å avinstallere programmet enda en gang tid og deaktiver deretter den automatiske oppdateringsfunksjonen i Picasa. For å gjøre det, kjør Picasa og naviger til Verktøy -> Alternativer.

I alternativmenyen velg fanen Generelt og nederst bytt alternativet "Automatiske oppdateringer" til "Spør før du laster ned oppdateringer" eller "Ikke sjekk for oppdateringer. "Det tidligere alternativet er best hvis du vil ha oppdateringer, men du vil ha en påminnelse om å avinstallere Piggybacking Auto Backup-appen for Google+. Sistnevnte er best hvis du bare vil forlate Picasa slik den er, og ikke lenger håndtere sikkerhetskopiappen.

Har du et presset teknisk spørsmål? Skyt oss en epost, og vi vil gjøre vårt beste for


Hvordan få Windows til å spille et lyd når du trykker på Caps Lock, Num Lock eller Scroll Lock

Hvordan få Windows til å spille et lyd når du trykker på Caps Lock, Num Lock eller Scroll Lock

Har du noen gang slått på Caps Lock-tasten UANSET NÅR DU TYPER? Eller slår du av Num Lock-tasten utilsiktet og prøvde da å bruke talltastaturet? Ingen bekymringer. Det er en innstilling i Windows som kan varsle deg med lyd når du trykker på en av disse tastene. Innstillingen Toggle Keys i Windows gir mulighet til å spille en tone når du trykker på Caps Lock, Num Lock eller Scroll Lock-taster .

(how-to)

Slik legger du til, deler og synkroniser kalendere på Mac og iPhone

Slik legger du til, deler og synkroniser kalendere på Mac og iPhone

Bruk av kalenderen din til maksimal effekt på Mac eller iPhone kan virkelig holde deg på toppen av tingene. I dag vil vi diskutere hvordan du legger til, deler og synkroniser kalendere på Mac og iPhone, slik at agendaen din følger deg uansett hvor du går. Kalenderen som følger med Mac og iPhone, har alt du trenger for å opprette avtaler, sett påminnelser og organisere livet ditt så du ikke går glipp av viktige hendelser og hendelser.

(how-to)