no.phhsnews.com


no.phhsnews.com / Slik deaktiverer du automatiske appoppdateringer i Android

Slik deaktiverer du automatiske appoppdateringer i Android


Som standard oppdateres Android-apper som lastes ned fra Google Play Butikk. Hvis du hellere vil se oppdateringene og nye eller endrede tillatelser knyttet til oppdateringene, kan du velge å deaktivere automatiske oppdateringer.

Alternativene for automatiske oppdateringer er litt forskjellige i den nye versjonen (5.0) i Play-butikken. Vi viser deg hvordan du gjør det i både gamle og nye versjoner.

Google Play-butikk før versjon 5.0

Hvis du vil slå av automatiske oppdateringer i versjoner av Play-butikken tidligere enn 5.0, trykker du på Play Store-ikonet på startskjermen.

Trykk på menyknappen øverst til venstre på skjermen.

Trykk på "Innstillinger" på menyen.

Alternativet for automatisk oppdatering av apper er i delen "Generelt" på skjermbildet "Innstillinger". Hvis det står "Auto-oppdater apper når som helst. Dataavgifter kan gjelde, "da blir appene dine automatisk oppdatert. Hvis du vil slå av dette alternativet, trykker du på "Automatisk oppdatering av apper."

I dialogboksen "Automatisk oppdatering av apper" berører du "Ikke autooppdater apper."

Dialogboksen lukkes og "Auto- oppdatere apper "-alternativet er oppdatert med innstillingen" Ikke autooppdater apper ". Trykk på Play Store-ikonet øverst til venstre på skjermen for å gå tilbake til hoved Play Store-skjermen. Du kan også trykke på Tilbake-knappen på enheten din.

På en Google Nexus 7, når du holder enheten i liggende modus, og du er på skjermbildet "Mine apper", er skjermen delt i to rutene. Den venstre ruten inneholder listen over "Installerte" apper og "Alle apper". Den venstre ruten inneholder knapper som lar deg "Åpne", "Oppdater", eller "Avinstaller" appen. Merket "Tillat automatisk oppdatering" er også tilgjengelig i høyre rute.

Hvis du velger avmerkingsboksen Tillat automatisk oppdatering, så er det et merke i boksen, viser følgende dialogboks spørre om du vil Slå på automatisk oppdatering for alle apper.

MERK: Du kan se detaljer om tillatelsene som kreves for en app ved å trykke på "Tillatelsesdetaljer" nederst på appens side i Google Play Butikk.

Google Play butikk Versjon 5.0

For å slå av automatiske oppdateringer i versjon 5.0 av Play-butikken, åpne Play-butikken og trykk på menyikonet øverst til venstre på skjermen.

Rull ned og trykk på "Innstillinger" på menyen .

Hvis appene dine har blitt oppdatert automatisk, vil innstillingen "Automatisk oppdatering av apper" i delen "Generelt" på skjermbildet "Innstillinger" lese "Auto-oppdater apper når som helst. Dataavgifter kan gjelde. "Hvis du vil endre denne innstillingen, berører du" Autooppdater apper ".

Dialogboksen" Automatisk oppdatering av apper "vises. For å forhindre at appene oppdateres automatisk, berør du alternativet Ikke oppdater automatisk.

MERK: Hvis du vil at apper skal oppdateres automatisk, men du vil unngå å gå over datagrensen, trykker du på "Auto-oppdater apper kun over Wi-Fi "-alternativet. Dette alternativet gjør det mulig for appene dine å automatisk oppdatere bare når du er koblet til et Wi-Fi-nettverk, slik at du ikke bruker data for å gjøre det.

I versjon 5.0 i Google Play Butikk kan du fremdeles se tillatelser for en app ved å trykke på "Tillatelsesdetaljer" nederst på appens side.

Manuell oppdatering av apper lar deg se gjennom tillatelsene for hver enkelt, og sørg for at de er enige med eller kan tolerere.


Hva er jusched.exe og hvorfor kjører det?

Hva er jusched.exe og hvorfor kjører det?

Hvis du har sett i Oppgavebehandling og lurt på hva i jøssen er jusched.exe-prosessen, og hvis du kan slå den av, da har du lykken. Denne prosessen er Java Update scheduler, som er en prosess som slipper minne hele tiden bare for å sjekke en gang i måneden om det er nye oppdateringer til Java. RELATED: Hva er denne prosessen og hvorfor kjører den på Min PC?

(how-to)

Advarsel:

Advarsel: "Gjestemodus" på mange Wi-Fi-rutere er ikke sikker

Mange hjemmerutere tilbyr en "gjestemodus." Dette isolerer gjestene på et eget Wi-Fi-nettverk, og du trenger ikke å gi dem din vanlige Wi-Fi passord. Men Gjestemodus er ofte usikker. Gjestemodus er ikke alltid dårlig - D-Link, Netgear og ASUS-ruteren synes å gjøre det riktig. Men hvis du har den typen gjestemodus som vi har sett på hjemme-rutere fra Linksys og Belkin, bør du aldri bruke den.

(how-to)