no.phhsnews.com


no.phhsnews.com / Slik blokkerer du folk fra å legge ut på Facebook-tidslinjen uten å fortrenge dem

Slik blokkerer du folk fra å legge ut på Facebook-tidslinjen uten å fortrenge dem


Facebook gjør det enkelt og morsomt å holde kontakten med venner og familie og se hva de skal gjøre. Men hvis du har en venn eller et familiemedlem som legger uønsket innhold til tidslinjen din, kan det være irriterende og muligens forstyrrende.

Ikke bekymre deg, du trenger ikke å være uvitende om disse personene eller til å slette Facebook-kontoen din . I stedet kan du enkelt blokkere folk fra å legge ut på Facebook-tidslinjen.

MERK: Dette er en all-or-nothing-innstilling. Du kan enten tillate alle vennene dine å legge inn på din tidslinje eller ingen i det hele tatt.

For å hindre at vennene dine legger ut på tidslinjen, logg deg på Facebook-kontoen din i en nettleser og klikk på nedpilen på høyre side av blå bar øverst på hjemmesiden din. Velg "Innstillinger" fra rullegardinlisten.

På skjermbildet "Innstillinger" klikker du på "Tidslinje og merking" i listen over alternativer til venstre.

I "Hvem kan legge til ting i min tidslinje? ", Klikk" Rediger "til høyre for" Hvem kan legge inn på tidslinjen din? "

Avsnittet utvider å avsløre en" Venner "-knapp. Klikk på knappen for å få tilgang til rullegardinmenyen og velg "Only Me".

Du kan kollapse delen ved å klikke "Lukk", men det er ikke nødvendig å lagre endringen.

Du vil kanskje ikke forhindre at venner fra å legge ut på tidslinjen din helt. Et annet alternativ lar deg kontrollere hva folk kan se når andre legger inn på tidslinjen. For å gjøre dette, vær fortsatt på skjermbildet "Tidslinjemarkering og innstillinger" eller åpne det på nytt som beskrevet tidligere i denne artikkelen. I delen "Hvem kan se ting på min tidslinje?", Klikk "Rediger" til høyre for "Hvem kan se hva andre legger inn på tidslinjen din?"

Seksjonen utvides og en knapp vises. Klikk på knappen for å få tilgang til en rullegardinliste. Velg hvem du vil kunne se hva andre legger inn på tidslinjen. Hvis du vil velge bestemte personer, velger du "Tilpasset." For mer informasjon om dette alternativet, se vår artikkel om å vise eller skjule Facebook-innlegg for bestemte personer.

Igjen kan du klikke på "Lukk" for å kollapse delen, men Det er ikke nødvendig.

Hvis du er bekymret for hva folk ser om deg på Facebook, kan du stoppe Facebook fra å foreslå navnet ditt på andres bilder, vise og skjule Facebook-innlegg kun for bestemte personer, og opprett lister som lar deg å dele Facebook-innlegg med bestemte grupper av venner.


Slik bytter du en gammel harddisk til et eksternt stasjon

Slik bytter du en gammel harddisk til et eksternt stasjon

Så du har oppgradert harddisken i datamaskinen, og du er igjen med denne gamle, tilsynelatende ubrukelige, bare harddisken. Ikke kast den bort! Det tar overraskende liten innsats å slå en gammel (eller ny) harddisk til en ekstern stasjon som er perfekt for å stashing dine ekstra filer på. La oss se på hvordan du kan blåse støvet av de gamle stasjonene og spare penger i prosessen.

(how-to)

Slik bruker du smarttelefonen til å enkelt sende penger til familie og venner

Slik bruker du smarttelefonen til å enkelt sende penger til familie og venner

Hvis du noen gang har prøvd å dele tabellen etter et måltid med venner på en restaurant, vet du hvor frustrerende det er kan være å forsøke å betale hverandre tilbake når etableringen pålegger en grense på to kort per bord. Noen venner har penger, andre graver seg gjennom sine lommer for kvartaler, og andre "glemmer å slå på minibanken" som De sa at de ville neste dag.

(how-to)