no.phhsnews.com


no.phhsnews.com / Slik skjuler du Windows oppgavelinjen automatisk

Slik skjuler du Windows oppgavelinjen automatisk


Hver skjermplass er verdifull, spesielt vertikal plass. Men i Windows 10 tar den ganske store oppgavelinjen opp fast eiendom selv når du ikke trenger det.

Det er enkelt å skjule oppgavelinjen når den ikke er i bruk. Høyreklikk først et tomt sted på oppgavelinjen. En meny vil dukke opp.

Klikk på nederste alternativet, "Innstillinger." (Hvis du bruker en eldre versjon av Windows, må du kanskje klikke "Preferanser" i stedet, mer på det nedenfor.) Passende panel i Innstillingene vil åpne.

Du får se to alternativer: gjemmer oppgavelinjen i skrivebordsmodus og gjemmer oppgavelinjen i tablettmodus. Bytt en eller begge disse alternativene. Hvis du velger å skjule oppgavelinjen i skrivebordsmodus, vises den bare hvis du flytter musen til bunnen av skjermen. Slik ser du dette:

Hvis Windows 10-enheten din er en avtakbar nettbrett, kan du også aktivere skjule oppgavelinjen i tablettmodus. Når du gjør det, vises oppgavelinjen bare når du sveiper opp fra bunnen av skjermen.

Hvis du bruker Windows 7 eller 8, kan denne prosessen se litt annerledes ut. Når du høyreklikker på oppgavelinjen, ser du et vindu som ser slik ut:

Merk av for "Skjul automatisk oppgavelinjen", og du er ferdig! Din oppgavelinje vil nå gjemme til du beveger musen til bunnen av skjermen, som vist nedenfor.

Hvis oppgavelinjen ikke gjemmer konsekvent, er det noen tips for å fikse når oppgavelinjen ikke automatisk skjules.


Slik spiller du Bluetooth-lyd på to høyttalere samtidig med Galaxy S8

Slik spiller du Bluetooth-lyd på to høyttalere samtidig med Galaxy S8

Det er ikke hemmelig at Bluetooth 5.0 er ganske kjempebra, og som et resultat kan Galaxy S8 gjøre noe ganske pent ting som andre telefoner bare ikke kan gjøre. Hvis du spiller Bluetooth-lyd på to tilkoblede enheter samtidig, er det en av disse funksjonene, det kalles Dual Audio. Slik bruker du den. RELATED: Hva er medievolumssynkronisering på Galaxy S8?

(how-top)

Slik fjerner du et innlegg fra en Facebook-gruppe

Slik fjerner du et innlegg fra en Facebook-gruppe

Hvis noen sender ut misbrukte meldinger i en Facebook-gruppe du klarer, vil du fjerne den. Det er raskt og enkelt å gjøre, så her er hvordan. Klikk på pilen nedover ved siden av støtende meldingen. Fra rullegardinmenyen, velg Slett innlegg. Facebook vil be deg om å bekrefte, så klikk på Slett igjen. Og det er det, det fornærmende innlegget er borte.

(how-top)