no.phhsnews.com


no.phhsnews.com / Slik sletter du en Facebook-melding

Slik sletter du en Facebook-melding


Det er mange gode grunner til å slette en og annen Facebook-melding. Kanskje du planlegger en overraskelsesfesten for partneren din eller deler et viktig passord. Vi er ikke her for å bedømme årsakene til, bare for å vise deg hvordan. Så, her er hvordan du sletter en melding i Facebook Messenger.

Men først, en viktig advarsel: Fjerner en melding, fjerner den bare fra kontoen din. Det blir ikke slettet fra mottakerens innboks. Når du trykker på send, er meldingen der ute. Sletting av det vil ikke ta det tilbake (med mindre du kan få dem til å slette det også).

Slik sletter du en Facebook-melding fra nettet

Åpne chatten der det er en melding du vil slette.

Høyreklikk på meldingen og klikk Slett.

Klikk på Slett igjen.

Og hvem. Meldingen er nå borte fra din Facebook-konto.

Slik sletter du en melding fra Facebook Messenger Mobile App

Åpne chatten der det er en melding du vil slette.

Trykk lenge på meldingen og trykk Slett . Trykk på Slett igjen for å bekrefte.

Og igjen forsvinner meldingen. Husk at den bare er borte fra kontoen din. Mottakeren har det fortsatt.


Slik installerer du programvare fra tredjeparts PPAer i Ubuntu

Slik installerer du programvare fra tredjeparts PPAer i Ubuntu

PPAer, eller "Personlige pakkearkiver", tilbyr programvare som ikke er tilgjengelig i Ubuntus programvarelager. Noen PPA tilbyr nyere versjoner av programvarepakker som ikke har gjort det til Ubuntu's repositories ennå. Installere programvare fra en PPA er enklere enn å kompilere programvaren fra kildekoden, så det er godt å vite hvordan du gjør det.

(how-top)

Slik deler du dine iCloud-bilder med venner som ikke bruker Apple-produkter

Slik deler du dine iCloud-bilder med venner som ikke bruker Apple-produkter

Du deler skarpt feriebilder i en iCloud Photo Stream når noen kunngjør at de ikke har iPhone og kan ikke delta. Hva gjør du? Som alt annet Apple, iCloud Fotodeling er både super enkel å bruke når alle bruker Apple-produkter og også propriety. Det betyr at vennene dine med Android-telefoner og lignende bare ikke kommer til å tappe inn i full iCloud fotodeling opplevelse.

(how-top)