no.phhsnews.com


no.phhsnews.com / Google introduserte nylig en ny funksjon i Android 8.1 Oreo som viser hvor bra et offentlig Wi-Fi-nettverk er før du kobler til den. Ved hjelp av bare enkle ord som Slow, OK, Fast, og Very Fast, kan du raskt finne ut om et nettverk er verdt å koble til, eller hvis du har det bedre, bare å holde seg til mobildata.

Google introduserte nylig en ny funksjon i Android 8.1 Oreo som viser hvor bra et offentlig Wi-Fi-nettverk er før du kobler til den. Ved hjelp av bare enkle ord som Slow, OK, Fast, og Very Fast, kan du raskt finne ut om et nettverk er verdt å koble til, eller hvis du har det bedre, bare å holde seg til mobildata.


RELATERT:

Slik bruker du Android Wi-Fi-assistent til å koble til offentlige Wi-Fi-nettverk (og lagre data)

Android stole på bruk og diagnostikk deling funksjonen til crowdsource disse dataene. Når du kobler telefonen til et åpent nettverk, f.eks. På Starbucks, deles hastigheten til dette nettverket (sammen med annen informasjon) med Google. På lenge nok tidslinje, som folk fortsetter å koble seg til nettverket, og informasjonen deles med Google, er en grunnlinje for fart og pålitelighet etablert. Når grunnlinjen er klar, kan nettverksrangeringer-funksjonen på en pålitelig måte fortelle deg hvor godt et nettverk er

før

du kobler til det ... så lenge det er populært nok. Din lokale mamma og pop kaffebar kan ikke få en vurdering, eller det kan ta lengre tid hvis det blir mindre trafikk enn den lokale Starbucks. Så samler Google data fra meg? Jeg liker ikke det! I en verden der personlig informasjon blir delt, er det en konstant bekymring for mange, vil du si at det ikke er minst

undre

hvor sikker denne funksjonen er - spesielt på delende slutt. Det korte svaret her er at dataene, som de fleste delte data, er anonyme. Google samler ikke hva du gjør mens du kobles til disse offentlige nettverkene, men vi bør absolutt nevne at du ikke bør gjøre noe personlig mens du er i et offentlig nettverk uansett - bare den mest grunnleggende data. RELATERT: Gjør du innse hvor mye du deler posisjonen din?

Egenskapen Usage & Diagnostics, som brukes til å samle nettverksdata, handler selvfølgelig om mer enn bare

nettverksdata. Dette er et svært generalisert datainnsamlingsverktøy som hjelper Google med å forbedre produktene og tjenestene for alle. Dette inkluderer batterinivå, hvor ofte appene åpnes og kvaliteten / lengden på nettverkstilkoblinger for både Wi-Fi og Bluetooth. Google beskriver også hvordan den bruker denne informasjonen på bruker- og diagnosestøttesiden, men her er den relevante biten: Google bruker bruks- og diagnostikkinformasjon for å forbedre produkter og tjenester, for eksempel Google-apper og Android-enheter. All informasjon brukes i samsvar med Googles personvernregler.

Google kan for eksempel bruke bruk og diagnostikkinformasjon til å forbedre:

Batterilevetid

Google kan bruke informasjon om hva som bruker mest batterier på enheten for å hjelpe gjør at vanlige funksjoner bruker mindre batteri.

  • Krasj eller fryser på enheter
    Google kan bruke informasjon om når apper krasjer og fryser på enheten din for å gjøre Android-operativsystemet mer pålitelig.
  • Enkelte aggregerte opplysninger kan hjelpe partnere
    Hvis du ikke er ombord med å sende denne typen inn på Google, er det heldigvis valgfritt.

Slik deaktiverer du bruk og diagnostikk deling

Hvis du vil deaktivere bruk og diagnostisk deling, åpner du innstillingsmenyen til telefonen ved å trekke varselskyggen og trykke på tannhjulikonet.

Derfra bla ned til Google og trykk på den.

Pek på de tre punktene øverst til høyre hjørne, velg deretter "Bruk & Diagnosti cs "

Skyv vekselen av her, og du er ute. Ingen mer informasjon vil bli delt fra telefonen din, men du får fortsatt se alle fordelene med informasjonen som deles fra andre brukere, for eksempel nettverksrangeringer.


RIP AIM, meldingsprogrammet AOL Never Wanted

RIP AIM, meldingsprogrammet AOL Never Wanted

Et annet stykke av det retro-internett er dødt. AOLs gratis chat-tjeneste, kalt AIM, slår ned serverne 15. desember 2017, 20 år etter at den ble lansert ... og om ti år etter at den var sist relevant. Hvis du vokste opp i USA, er AIM et nostalgisk merke for deg. Du vil kanskje logge inn en siste gang, men det blir ikke enkelt: AOL har tilsynelatende skrubbet alle nedlastingslenkene for programmet fra Internett.

(how-top)

Slik deaktiverer du gjennomsiktighet i MacOS

Slik deaktiverer du gjennomsiktighet i MacOS

Det er mange gjennomsiktighetseffekter i MacOS i disse dager. Du kan se det to ganger i Finder-vinduet ovenfor: fargene fra skrivebordsbakgrunnen viser gjennom venstre sidefelt, og bildene jeg ruller forbi, bløder gjennom toppen av vinduet. Du kan til og med se dette mens du ruller. Effektene er snille, men potensielt distraherende, og i noen tilfeller kan de bremse Macen din.

(how-top)