no.phhsnews.com


no.phhsnews.com / Slik stopper du Spotify fra å spille av alle sanger med samme volum

Slik stopper du Spotify fra å spille av alle sanger med samme volum


Når lydingeniører blander et album, bestemmer de hvor høyt de vil at hvert spor skal være. Avhengig av hva kunstnerens intensjoner er, kan de kanskje ha et spor til å være litt roligere enn en annen for å legge til den generelle atmosfæren.

Effekten er enda mer uttalt mellom album, spesielt fra forskjellige epoker. Album fra 70-tallet blir vanligvis blandet slik at de er litt roligere enn album fra 00-tallet, hvis stereoanlegget er satt til nøyaktig samme volum. Standard praksis har nettopp blitt forandret over tid.

Som standard retter Spotify alt dette ved automatisk å kvitte volumene mellom sporene automatisk. Hvis volumet ditt er satt til 11, høres hver sang like høyt. Hvis den er satt til 1, vil de alle høres like stille. For det meste er dette bra, men hvis du vil høre hver sang hvordan skaperne først blandet det, vil du kanskje slå av denne funksjonen. Slik gjør du følgende:

På datamaskinen

Åpne Spotify, klikk på pil ned ved siden av navnet ditt og velg Innstillinger.

Rull ned til slutten og klikk på Vis avanserte innstillinger.

Under Playback, snu Sett Det samme volumnivået for alle sanger slås av.

Nå spilles sanger i eget volum.

På smarttelefonen

Åpne Spotify og gå til biblioteket ditt. Trykk på Innstillinger-ikonet øverst til høyre og velg deretter Avspilling.

Slå av Aktiver lydjustering-bryteren.

Nå spiller hver sang basert på volumet det ble blandet til.


Slik ser og sletter du Google Maps-historikken på Android og iPhone

Slik ser og sletter du Google Maps-historikken på Android og iPhone

Hvis du er noe som meg, bruker du Google Maps mye . Saken er, den holder en detaljert historie overalt hvor du har vært - uansett om du har brukt navigasjon eller ikke. Slik deaktiverer du disse dataene. RELATED: Slik deaktiverer du Android Trafikkmeldinger Maps holder reiseloggen din på et par forskjellige steder: "Tidslinjen" og "Karthistorikken.

(how-top)

Hvordan tilby eller be om hjelp under en nødsituasjon med Facebook

Hvordan tilby eller be om hjelp under en nødsituasjon med Facebook

Facebooks sikkerhetskontroll er mest kjent for å la folk få vite at du er trygg i en nødsituasjon. Men hvis du er i det berørte området av en katastrofe, og du trenger hjelp eller ønsker å tilby for å hjelpe andre, kan du også finne folk som bruker det. Her finner du hjelp eller frivillig. Gå til Safety Check-delen på Facebook her, og klikk på arrangementet i ditt område hvor du trenger eller ønsker å tilby hjelp.

(how-top)