no.phhsnews.com


no.phhsnews.com / Slik skjuler du NVIDIAs GeForce Experience I-Game Overlay-ikoner og Alt + Z-varsel

Slik skjuler du NVIDIAs GeForce Experience I-Game Overlay-ikoner og Alt + Z-varsel


Den nyeste versjonen av NVIDIAs GeForce Experience-programvare bringer et nytt "Share" -overlegg i spillet som erstatter den gamle "ShadowPlay" -funksjonen. Installer GeForce Experience 3.0, logg inn, og du vil se en "Trykk Alt + Z for å dele spillelisten din" popup og ikoner nederst til høyre på skjermen hver gang du starter et spill.

Hva er ikonene og Varsling for?

RELATERT: Slik stiller du inn PC-spillets grafikkinnstillinger uten innsats

Disse ikonene vises på skjermen når NVIDIA Share-funksjonen tar opp spillingen din. Som standard lagrer du spillingen din for funksjonen "Instant Replay".

NVIDIAs "Instant Replay" -funksjon sparer automatisk de siste fem minuttene av spillingen din til en buffer. Du kan øke eller redusere antall minutter det sparer, hvis du vil. Når du spiller et spill og det skjer noe kult, kan du åpne overlegget, klikke på "Instant Replay", og klikk "Lagre" for å lagre det på en fil i datamaskinen. Hvis du ikke forteller GeForce Experience for å lagre spillet ditt, blir ingenting noen gang lagret på harddisken din, og den midlertidige bufferen vil bli kassert.

Med andre ord fungerer dette akkurat som den automatiske spillopptakfunksjonen på PlayStation 4 og Xbox One-konsoller.

Dette er ikke den eneste måten å spille inn spill. Du kan deaktivere Instant Replay og deretter åpne overlegget for å bruke "Record" -funksjonen bare når du vil registrere noe manuelt. Selv om du deaktiverer varselet og ikonene, kan du fortsatt trykke Alt + Z for å vise og bruke Del overlegget til enhver tid.

Slik skjuler du Alt + Z Notifikasjonen

For å skjule "Trykk Alt + Z til del av spillet ", og forhindrer det fra å vises hver gang du starter et spill, må du bruke Del overlegget.

Trykk på Alt + Z for å åpne Del overlegget. Dette fungerer selv når du ikke er i et spill. Overlegget vil vises over Windows-skrivebordet ditt. Klikk på det girformede ikonet "Preferences" på høyre side av overlegget.

Rull ned til delen "Meldinger" og klikk på det.

Angi meldingen "Åpne / lukk del overlegg" til "Av". Du kan deretter lukke overlegget ved å klikke på "x" øverst på skjermen. Meldingen vises ikke når du starter et spill i fremtiden.

Slik skjuler du overlay-ikonene

Hvis du ikke vil se ikonene, har du noen alternativer. Du kan enten deaktivere Instant Replay helt eller la Instant Replay være aktivert og skjule overlay-ikonene.

Alternativ One: Deaktiver Instant Replay

Du må kontrollere disse ikonene fra "Del" -overlegget. For å starte det, trykk Alt + Z. Du kan også åpne GeForce Experience-programmet og klikke på "Del" -ikonet til venstre for navnet ditt.

Funksjonen "Instant Replay" er den eneste spillopptakfunksjonen som er aktivert som standard. Hvis du ikke vil bruke Instant Replay, kan du deaktivere den. Dette vil også føre til at ikonene forsvinner.

Hvis du vil deaktivere Instant Replay, klikker du på "Instant Replay" -ikonet i overlegget og velger "Slå av".

Hvis du har aktivert andre opptaksfunksjoner for GeForce Experience, må kanskje deaktivere dem herfra før ikonene vil forsvinne.

Du får se en melding om "Instant Replay er nå" i øverste høyre hjørne av skjermen. Ikonene vil forsvinne umiddelbart hvis du kontrollerer denne innstillingen fra et spill.

GeForce Experience vil huske denne endringen, slik at du ikke må gjøre denne endringen igjen for hvert enkelt spill. Instant Replay vil bli deaktivert hele systemet til du aktiverer det på nytt.

Trykk Alt + Z for å lukke overlegget og fortsett å spille uten ikonene kommer i veien.

Alternativ To: Deaktiver Statusoverlegg, Forlat Instant Replay Enabled

Hvis du vil bruke Instant Replay eller en annen innspillingsfunksjon uten disse ikonene på skjermen, kan du.

Åpne overlegget med Alt + Z og klikk deretter på den girformede " Preferences "-ikonet til høyre på skjermen. Velg "Overlays" i menyen som vises.

Velg "Overlay over statusindikator" og klikk "Av". Ikonene nederst til høyre på skjermen forsvinner umiddelbart, selv om du har Instant Replay eller en annen GeForce Experience-opptaksfunksjon aktivert.

Du kan nå spille spill uten de alltid ikonene på skjermen.


Hva er bildestabilisering, og hvordan virker det?

Hva er bildestabilisering, og hvordan virker det?

Bildestabilisering er en funksjon av noen linser og kameraer som unngår uskarphet av et rystende kamera. Ved å motvirke den risting, kan du bruke en langsommere lukkerhastighet enn du normalt ville, uten å få et uklart bilde. Dette er spesielt nyttig for nattbilder eller andre situasjoner hvor langsom lukkerhastighet er en nødvendighet.

(how-top)

Hva skal du gjøre når Macen din ikke starter?

Hva skal du gjøre når Macen din ikke starter?

Macer er ikke immune for problemer. Macen din kan noen ganger ikke svare på strømknappen i det hele tatt, eller macOS kan krasje eller mislykkes i å starte opp riktig. Her er hva du skal gjøre hvis Macen din ikke slår seg på. De første trinnene her antar at Mac-maskinen din bare ikke svarer når du trykker på strømknappen.

(how-top)

Interessante Artikler