no.phhsnews.com


no.phhsnews.com / Slik endrer du prioritet for trådløse nettverk i Windows 7

Slik endrer du prioritet for trådløse nettverk i Windows 7


Hvis du har flere trådløse nettverk, eller du har en av de to-trådløse Wireless-N rutene som har to separate nettverk, kan du kanskje lure på hvordan du forteller Windows hvilket nettverk du prøver å koble til først. Her er forklaringen.

For eksempel har hjemmenettverket min en elendig Verizon FIOS-router som bare er Wireless-G, og så har jeg en egen Linksys dual-band trådløs N-router koblet opp i FIOS-nettverket - den eneste Problemet er at vi har 3 separate nettverk som går, og som du kan se fra skjermbildet, er det elendige YDQ48-nettverket over lhdevnet i listen, så Windows prøver den første.

Merk: Du kan selvsagt deaktivere nettverk hvis du ikke trenger å bruke dem, men for vårt scenario antar vi at du gjør det.

Slik endrer du den trådløse nettverksprioriteten

Du vil først hodet inn i Nettverks- og delingssenter gjennom lenke nederst i dialogboksen eller fra kontrollpanelet.


Klikk på Administrer trådløse nettverk på venstre side.

Nå kan du se listen over nettverk du har koblet til, og du kan fjern, endre navn på eller flytte dem opp eller ned.

For å illustrere dette eksempelet har jeg flyttet YDQ48 under lhdevnet i listen:

Og som du kan se e, er det nå høyere prioritet i listen:

Forhindre at Windows kobles til et trådløst nettverk automatisk

Hvis du vil ha et nettverk i listen, men ikke vil at Windows skal koble seg til det automatisk, Du kan åpne egenskapene fra dialogboksen Administrer trådløse nettverk, og fjern deretter merket for "Koble automatisk når dette nettverket er innenfor rekkevidde".

Alternativet for "Koble til et mer foretrukket nettverk hvis tilgjengelig" tillater deg å bytte automatisk til et bedre nettverk når det blir tilgjengelig. Du vil sannsynligvis ønske å forlate den ene alene med mindre du har et reelt behov for å holde fast ved å bruke opp / ned-bestillingen i listen over trådløse nettverk for å bestemme prioriteten.


Slik synkroniserer du Apple TV-startsiden over flere Apple TV-er

Slik synkroniserer du Apple TV-startsiden over flere Apple TV-er

Hvis du har mer enn en Apple TV i husstanden, vet du sikkert hvor irriterende det er når du må installere Apple TV Apper flere ganger på hver enhet. Men med utgivelsen av tvOS 11, er det ikke lenger tilfelle. RELATED: Slik oppdaterer du Apple TV til tvOS 11 Takket være iCloud, vil alle Apple TV-er som er logget på Apple ID-en din synkronisere med hverandre.

(how-top)

Slik deaktiverer du Lås arbeidsstasjonens funksjonalitet (Vinduer + L) i Windows

Slik deaktiverer du Lås arbeidsstasjonens funksjonalitet (Vinduer + L) i Windows

Som standard låses Windows med Windows + L-tastaturet, slik at du må skrive inn passordet ditt for å bruke datamaskinen. Hvis du finner deg selv av og til slår den kombinasjonen ved et uhell, og du har ikke virkelig behov for å låse Windows, kan du deaktivere den. Versjoner av Windows som går tilbake til minst Windows 2000 har gitt deg muligheten til å låse arbeidsstasjonen din.

(how-top)