no.phhsnews.com


no.phhsnews.com / Slik sletter du Snapchat-kontoen din

Slik sletter du Snapchat-kontoen din


Som med alle sosiale medier, vil noen ganger ha en pause fra Snapchat. Du kan bare logge deg ut, men folk kan fortsatt sende deg meldinger, og de tror du ignorerer dem når du ikke svarer. I stedet er det bedre å deaktivere eller slette kontoen din.

Hvis du vil ha en mer permanent løsning, er trinnene de samme. Når du deaktiverer kontoen din, blir den på den måten i 30 dager. Hvis du logger deg på igjen innen 30 dager, blir alle kontaktene dine gjenopprettet, og det blir som om du aldri igjen. Hvis du ikke gjør det, vil kontoen din bli slettet permanent.

Det er umulig å deaktivere Snapchat-kontoen din fra Snapchat-appen. I stedet må du besøke Snapchats kontoadministrasjonsnettsted. Du kan imidlertid gjøre alt dette i nettleserens nettleser. Klikk på lenken over, skriv inn Snapchat-påloggingsinformasjonen din, og klikk på Logg inn.

Deretter klikker du Slett min konto.

Skriv inn innloggingsinformasjonen din igjen, og klikk Fortsett.

Og det er det, kontoen din er nå deaktivert. La det stå i 30 dager, og det vil bli slettet permanent.

Når du vil gjenopprette Snapchat-kontoen din, må du logge på det via Smartphone-appen når som helst på 30 dager. Du blir spurt om du vil aktivere kontoen din på nytt. Trykk på ja, og alt vil være som før.

RELATED: Er Snapchat virkelig sletting av mine snaps?

Mye av Snapchats popularitet kommer fra disposable arten av tjenesten. Det er morsomt å bruke fordi ingenting er lagret. Det absolutt lengste bildene dine kan holde fast på Snapchats servere er 30 dager, og det er bare i ekstreme tilfeller. Hvis Snapchat-kontoen din blir slettet permanent, er den borte. Det er ingen gjenoppretting. Du må konfigurere en ny hvis du vil bruke Snapchat igjen.


Kan du bruke et falskt navn på Facebook?

Kan du bruke et falskt navn på Facebook?

Facebook har alltid hatt en reell navnepolitikk, hvor du er enig i at profilnavnet ditt er "navnet du går i hverdagen. "Åpenbart kan du skrive inn et falsk navn, og du kan komme unna med det en stund. Men det er ikke tillatt, og det kan føre til problemer. Facebooks virkelige navnspolicy Hele grunnlaget for Facebook er at det er et nettsted der ekte mennesker samhandler med hverandre uten å gjemme seg etter anonyme brukernavn og blank avatarer.

(how-top)

Hvordan låse ned TeamViewer for mer sikker ekstern tilgang

Hvordan låse ned TeamViewer for mer sikker ekstern tilgang

TeamViewer er et flott gratis program, uansett om du vil få tilgang til datamaskinen din hjemmefra, eller hjelpe venner og familie med datamaskinen. Men standardinnstillingene er bemerkelsesverdig usikre, i stedet favoriserer brukervennlighet. Slik låser du TeamViewer slik at du kan bruke funksjonene uten å åpne deg for å angripe.

(how-top)