no.phhsnews.com


no.phhsnews.com / Hvorfor viser noen iMessages som en e-post i stedet for et telefonnummer?

Hvorfor viser noen iMessages som en e-post i stedet for et telefonnummer?


Har du noen gang snakket med noen på iPhone, bare for å få chatten deres tilfeldig til å bytte til en helt ny kontakt ? Der du er, lykkelig skriver bort, når du plutselig må hoppe inn i en ny meldingsboks som sier at den er fra e-posten sin i stedet for hovedkontakten.

Denne mindre feilen i kommunikasjonssystemet mellom iOS og OSX vil skje enten hvis du har en kontakt som er lagret i telefonen feil, eller hvis de ikke har byttet fra sin "@me" -konto i iChat over til telefonen uten å slå av førstnevnte først.

Heldigvis er løsningen faktisk en ganske enkelt å fikse.

Legg til deres e-post i dine kontakter

Den første måten å få ting på plass, er å bare legge til avsenderens e-postadresse i hovedkontakten som allerede er lagret i kontaktlisten din.

Gjør dette ved å trykke på navnet sitt øverst på iMessage-feltet, som tar deg til den koblede e-postadressen "kontaktkort".

Trykk på ikonet i øverste høyre hjørne, til venstre for den lagrede e-posten. Når dette er gjort, vil du bli møtt med en skjerm som gir deg muligheter til å sende dem en e-post, konfigurere et FaceTime-anrop eller Legg til [e-posten] til en eksisterende kontakt.

Pek på dette, og du ' Jeg blir bragt til din kontaktliste og inneholder alle de andre navnene som er lagret på telefonen. Rull ned for å finne kontakten du vil legge til e-posten til, og trykk på.

Når du klikker på dette, blir du tatt til deres kontaktside, der e-posten allerede har blitt importert til den første sporet automatisk.

Etter at denne bryteren er gjort, uansett om de har sendt deg e-post fra iChat-kontoen eller på annen måte, vil navnet alltid vises bare som kontakten du har lagret den under, og ingenting annet.

Spør dem om å signere Av

RELATED: Slik endrer du navn på gruppekatter i iMessage

Noen ganger kan folk ved et uhell forlate iChat via OSX etter at de allerede har startet teksting fra telefonen.

Hvis de når som helst laptop / skrivebordet går i hvilemodus med iChat aktivert, iChat-brukernavnet kan ha forrang, og samtalen blir konvertert til chat-vinduet i stedet for tekstboksen.

For å løse dette problemet er det like enkelt som å be dem om å sjekke hvis deres iChat er logget på, og i så fall, få dem til å logge ut. Når de har gjort det, vil neste tekst de sender automatisk bytte tilbake til nummeret sitt.

Det ovennevnte vinduet er et eksempel på en bruker som fortsatt er logget inn i iChat, mens det neste eksemplet er det du vil se snart som iMessage-kontoen er bare åpen på ett sted.

Endre dine egne innstillinger

Men hva om du er skyldig som har gjort et rot av andres tekstlogg med din egen e-mail-flub?

RELATERT: Hvorfor er noen iMessages Green og Some Blue på min iPhone?

Hvis noen forteller deg at e-posten din vises i sin tekstlogg i stedet for den normale kontakten, er det en innstilling du kan sjekke på slutten din, som kanskje forårsaker problemer.

For å finne det, start ved å åpne Innstillinger-appen, og deretter navigere til avsnittet "Meldinger".

Her må du bla ned til alternativene "Send & Receive", som vil vise deg alle koblede e-postadresser, iChat-kontoer og telefonnumre er koblet til iMessage-appen på telefonen.

Hvis det jeg allerede for å få telefonnummeret ditt igjen, må du angi muligheten til å "Start nye samtaler fra" nummeret ditt i stedet for eventuelle tilknyttede e-poster som kan være knyttet til en iChat-konto eller på annen måte.


Merk også at så lenge du er logget inn fra denne e-posten på en OSX-koblet konto, holder iChat automatisk den informasjonen som en del av den bærbare datamaskinen eller skrivebordets legitimasjonsinformasjon. Det eneste stedet denne informasjonen kan bli fjernet, er fra iPhone du jobber fra i iMessage-delen av Innstillinger-programmet.


Fem verdier som brukes til privat lesemodus (foruten porno)

Fem verdier som brukes til privat lesemodus (foruten porno)

Folk snicker om privat nettlesingsmodus, men det er ikke bare for pornografi. Faktisk er det ikke engang bare for å surfe privat - det har andre bruksområder. Den heter Incognito Mode i Chrome, Privat surfing i Firefox og Safari, og InPrivate Browsing i Microsoft Edge og Internet Explorer - men det er i hovedsak den samme funksjonen i alle disse nettleserne.

(how-to)

Slik bruker du Gmail, YouTube, Google Maps og andre Google Apps på Amazons branntabletter

Slik bruker du Gmail, YouTube, Google Maps og andre Google Apps på Amazons branntabletter

Amazon's Appstore har ganske mange big-name apps, inkludert Microsofts. Men Google har ikke satt sine egne apper i Amazon Appstore. Det er fortsatt mulig å få tilgang til Googles tjenester på andre måter - eller til og med bruke Googles faktiske Android-apper på branntabletten. Brannvesenet er basert på Googles Android - det er en "forked" -versjon av Android som er under Amazons kontroll i stedet for Googles - og Google liker ikke eller vil oppfordre det.

(how-to)