no.phhsnews.com


no.phhsnews.com / Slik aktiverer du klikk for å spilleplugger i Google Chrome

Slik aktiverer du klikk for å spilleplugger i Google Chrome


Chrome støtter ikke lenger noen plugin unntatt Flash, og selv Flash kjøres ikke automatisk med mindre du gir den tillatelsen. Men Chrome's nye klikk-til-spill-oppførsel er litt annerledes enn den gamle oppførselen.

Klikk for å spille er nå standard, men hvis du endret den når som helst, må du aktivere den på nytt fra Innstillingsskjerm.

Aktiverer klikk for å spille plugger i Chrome

Klikk på innstillingsnøkkelen og velg menyelementet for innstillinger. Deretter må du klikke på den avanserte innstillingslenken.

Rull ned til du kan se personvernsdelen, og klikk deretter på Innholdsinnstillinger-knappen.

Rull ned til "Flash" -delen. Velg "Spør først før du tillater at nettsteder kjører Flash (anbefalt)", og Chrome krever eksplisitt tillatelse før et nettsted kan kjøre Flash-plugininnhold.

Du kan også velge alternativet "Blokker nettsteder fra å kjøre Flash". Dette vil blokkere alle nettsteder fra å kjøre Flash, og Chrome vil ikke engang spørre deg om å aktivere Flash når du besøker en nettside som prøver å bruke den. Du kan imidlertid fortsatt klikke på nettstedets tillatelsesmeny - som vi skisserer nedenfor - for å gi en nettside tillatelse til å kjøre Flash. Uansett hvilket alternativ du velger for et enkelt nettsted, vil tilsidesatte hovedalternativet du velger her.

Administrer klikk-til-spill-tillatelser

Når du besøker et nettsted som bruker Flash-innhold, ser du nå en uttoning, tom plugin-ikonet der Flash-innholdet skal være. Klikk på det, og du kan velge å tillate Flash-innhold på den nettsiden.

Når du bruker denne klikk-til-spill-funksjonen og gir en nettsamfunn til å kjøre Flash-innhold, kan den automatisk spille av Flash-innhold når du besøker det i fremtiden.

Du kan imidlertid administrere hvilke nettsteder som har tillatelse til å kjøre Flash-innhold, og som må bruke klikk-til-spill. Mens du ser på et nettsted, kan du klikke på ikonet på venstre side av Chrome adresselinje for å se nettstedets tillatelser. Under "Flash" kan du velge om nettstedet skal be om tillatelse til å kjøre Flash, eller om du alltid vil tillate eller alltid blokkere Flash på nettstedet.

Husk at hvis du stiller nettstedet til «Spør» og gi deretter tillatelse til å kjøre Flash en gang, Chrome vil endre nettstedets tillatelse til å "Tillat", og det vil alltid få lov til å kjøre Flash-innhold til du endrer denne innstillingen igjen.

Du kan også administrere listen over nettsteder som har Tillatelse til å kjøre Flash-innhold fra Innstillinger-siden. Gå til menyen> Innstillinger> Vis avanserte innstillinger> Innholdsinnstillinger. Under Flash-delen klikker du på "Administrer unntak".

Du får se en liste over nettsteder som du enten har gitt tillatelse til å kjøre Flash, eller forhindret i å kjøre Flash. Hvis du vil tilbakekalle Flash-tillatelser fra et nettsted og sette det tilbake til klikk for å spille modus, klikker du på "x" -knappen for å slette nettstedet fra denne listen eller endre dens oppførsel tilbake til "Spør" ved hjelp av rullegardinmenyen.

Dessverre er det ser ikke lenger ut til å ha nettsteder "alltid spør" for å spille av Flash-innhold. Men hvis du har gitt en nettside tillatelse til å kjøre Flash-innhold, og du vil gjenopprette klikk for å spille oppførsel, kan du enkelt tilbakekalle nettstedets Flash-tillatelse fra nettleserens adresselinje.


Slik registrerer du et telefonsamtale på en iPhone

Slik registrerer du et telefonsamtale på en iPhone

Så du har bestemt deg for å ta opp en telefonsamtale. Kanskje du utfører en delikat stingoperasjon ... eller kanskje du bare vil sørge for at du får den beste kundeservice mulig. Uansett årsakene dine, er det litt vanskelig på en iPhone. Innspiller samtaler lovlig? Før du begynner å ta opp telefonsamtaler, er det viktig å vite at alt avhengig av hvor du bor, kan du ringe uten samtykke ulovlig.

(how-top)

Endre hvor lenge din iPhone-skjerm forblir på før automatisk låsing

Endre hvor lenge din iPhone-skjerm forblir på før automatisk låsing

Som standard, når du lar iPhone eller iPad låst opp, låser den seg og slår av skjermen etter ett minutt. Dette er flott hvis du vil spare batterilevetid, men veldig irriterende hvis du bruker det som en kokebok eller annen referanse du noen ganger ser på. Den gode nyheten er at du kan endre hvor lang tid det tar før Auto-Lock sparker inn på iPhone eller iPad.

(how-top)