no.phhsnews.com


no.phhsnews.com / Slik sletter du Twitter-kontoen din

Slik sletter du Twitter-kontoen din


Vil du forlate Twitter bak? Du kan permanent slette kontoen, slette alle tweets, tilhenger, favoritter og andre data. Det vil forsvinne fra Twitter nesten umiddelbart, og vil bli fullt tørket fra Twitters servere om 30 dager.

Hvordan deaktivering fungerer

  1. Gå til Twitter-nettsiden i nettleseren din og logg inn på kontoen din.
  2. Klikk på ditt konto bilde og velg "Innstillinger".
  3. Klikk på "Deaktiver min konto" -linken nederst på Innstillinger-siden.
  4. Skriv inn passordet ditt når du blir bedt om å fullføre deaktiveringsprosessen.

For å slette kontoen må du "Deaktiver" den først. Når du deaktiverer kontoen din, fjerner Twitter dataene dine fra Twitter innen noen få minutter. Kontoen din blir deretter plassert i kø for permanent sletting. Etter 30 dager blir Twitter prosessen med å permanent slette kontoen din og tilhørende data. Dine data vil da bli slettet for alltid, og alle vil kunne registrere en ny konto ved hjelp av ditt tidligere Twitter-brukernavn.

Hvis du tenker på deg innen disse 30 dagene, kan du logge deg på kontoen din og aktivere den på nytt. Dine data - inkludert tweets, tilhenger og favoritter - blir gjenopprettet til Twitter innen noen få minutter.

Slik sletter du Twitter-kontoen din

For å slette din konto, besøk Twitter-nettsiden i nettleseren din - du kan " Ikke bruk smarttelefon-appen og logg inn på kontoen din. Klikk på ditt brukerkonto bilde og velg "Innstillinger" for å få tilgang til kontoinnstillingssiden.

Klikk på koblingen "Deaktiver min konto" nederst på siden for kontoinnstillinger.

Twitter vil gi mer informasjon om å slette kontoen din og spør om tilbakemelding om hvorfor du sletter kontoen din.

For å bekrefte at du vil slette kontoen din, klikk på "Slett @ konto" -knappen.

Du må oppgi passordet ditt og klikke på "Deaktiver konto" for å bekrefte at du vil slette kontoen din.

Twitter vil informere deg om at kontoen din er deaktivert. Dine data skal forsvinne fra Twitter-nettsiden innen noen få minutter.

Slik reaktiverer du Twitter-kontoen din

Hvis du gir deg mening, kan du besøke Twitter-nettsiden i nettleseren din. Du kan ikke bruke en Twitter-smarttelefon app for dette - og logg inn med kontoen din brukernavn eller e-postadresse og passord.

Når du logger på, blir kontoen din aktivert. Twitter kan ta noen minutter å gjenopprette alle dine konto data.

Image Kreditt: Andreas Eldh


Slik merker du hvilken som helst Windows-fil for enkel organisering

Slik merker du hvilken som helst Windows-fil for enkel organisering

Hvis Windows Search bare ikke skjærer den for å hjelpe deg med å finne filene dine, kan du gi den litt hjelp ved å legge til koder i Windows fil. Etiketter fungerer mer eller mindre som de gjør i andre system-fotobiblioteker, sosiale nettverk, og så videre. Dessverre er det ikke mulig for Windows å automatisk generere koder i seg selv.

(how-top)

Avslutt og skjul macOS Apps fra Command + Tab Interface

Avslutt og skjul macOS Apps fra Command + Tab Interface

Kommando + Tab er hovedtastaturgenveien for å bytte applikasjoner i MacOS. Hold kommandoen og trykk deretter på Tab - du vil se ikoner som representerer alle programmer som er åpne på Mac, som vist ovenfor. Trykk på Tab igjen til du bytter til ønsket program. Det er enkelt ved første øyekast, men det er mer strøm gjemt her.

(how-top)