no.phhsnews.com


no.phhsnews.com / Slik sletter du en brukerkonto i Windows 7, 8 eller 10

Slik sletter du en brukerkonto i Windows 7, 8 eller 10


Hvis du har en mengde brukerkontoer på din Windows PC som du ikke trenger lenger, kan det være tid å rense dem ut. I dag tar vi en titt på hvordan du sletter en brukerkonto i Windows.

RELATED: Slik sletter du en brukerkonto i Windows 7, 8 eller 10

MERK: Hvis du har skjult brukerkonto du vil slette, vil du ikke kunne slette den fordi den er helt skjult fra overalt. Du må vise kontoen igjen før du sletter den. Du må også logge deg på en konto som har administrative rettigheter for å slette brukerkontoer. Du kan ikke slette kontoer fra en vanlig brukerkonto.

Først: Sikkerhetskopier brukerens data, hvis du trenger det

Prosessen med å slette en konto er relativt enkelt, men du vil kanskje sikkerhetskopiere filene og innstillingene i tilfelle du trenger dem igjen. Hver brukers kontoinnstillinger og data er i mappenC: Usersunder brukernavnet. Sikkerhetskopier brukerens mappe til et annet sted eller en ekstern stasjon før du sletter kontoen. Dette er viktig spesielt for Windows 8 og 10, fordi du ikke får en måte å gjøre dette når du sletter kontoen.

I Windows 7 får du et alternativ til å beholde noen (ikke alle) filene før du sletter kontoen, som vi vil diskutere senere i denne artikkelen. Merk at ikke alle mapper fra brukerens mappe kopieres til mappen på skrivebordet, så du vil kanskje manuelt sikkerhetskopiere brukerens mappe, samt andre innstillinger eller filer som ligger utenfor brukerens mappe for å sikre at du har alt du har

Slett en brukerkonto i Windows 8 eller 10

For å slette en brukerkonto i Windows 10, klikk på "Innstillinger" på Start-menyen.

MERK: Denne prosessen ligner på 8. Men til Gå til listen over brukere du kan administrere eller slette, søk etter "brukerkontoer" på startskjermbildet og klikk på "Legg til, slett og administrer andre brukerkontoer" i resultatene. Følg deretter instruksjonene som starter med skjermbildet Familie og andre brukere under.

I vinduet Innstillinger klikker du på "Kontoer".

Klikk på "Familie og andre brukere" i venstre rute på skjermbildet Kontoer.

I ruten til høyre på skjermbildet Kontoer, rull ned til delen Andre brukere der andre brukerkontoer er oppført. Klikk på kontoen du vil slette.

Legg merke til at lokale kontoer er merket som sådan. Microsoft-kontoer vil oppgi kontonavnet med e-postadressen under den.

Klikk på "Fjern".

Du vil bli spurt om du vil beholde filene fra den aktuelle brukeren. Som vi nevnte tidligere, bør du sørge for å få en sikkerhetskopi hvis du trenger filene. Hvis du er sikker, klikker du på "Slett konto og data" for å fjerne brukeren og slette dataene.

Når du er ferdig, vises disse kontoene ikke lenger på påloggingsskjermen.

Slett en brukerkonto i Windows 7

Hvis du kjører Windows 7, må du passe på at du er logget på en konto med administrative rettigheter.

For å slette en bruker, skrivbrukerkontoeri søkefeltet på Start-menyen og klikk på "Brukerkontoer" som er oppført på begynnelsen av resultatlisten.

Klikk deretter på "Administrer en annen konto" -kobling på Gjør endringer på skjermen til brukerkontoen din.

På "Velg konto du ønsker å endre "skjermbildet, klikk på brukerkontoen du vil bli kvitt.

Klikk deretter koblingen" Slett konto ".

Du får da muligheten til å enten slette brukerens filer eller beholde dem . Du vil kanskje gjøre dette hvis de trenger dem for en annen maskin, eller du vil lagre dem dersom de trengs senere.

MERK: Vi anbefaler at du sikkerhetskopierer filer fra brukerens konto manuelt, fordi denne metoden ikke sikkerhetskopier alt.

Klikk på "Slett konto" på skjermbildet Bekreft slett for å slette kontoen.

Hvis du valgte å beholde filene, blir de flyttet ut av kontoen før kontoen slettes.

Du blir returnert til Velg kontoen du vil endre skjermbildet, og kontoen du slettet, er borte. Klikk på "X" -knappen øverst til høyre i vinduet for å lukke det.

Hvis du valgte å beholde filene, lagres de i en mappe på skrivebordet.

Som nevnt tidligere blir ikke alle mappene fra brukerens mappe sikkerhetskopiert ved hjelp av denne metoden, bare det som er oppført i bildet nedenfor.

Når du er ferdig, forsvinner de brukerne fra påloggingsskjermen.


Slik ser du hvem som er koblet til Wi-Fi-nettverket ditt

Slik ser du hvem som er koblet til Wi-Fi-nettverket ditt

Vet du hvem som er koblet til ruteren din Wi-Fi-nettverk? Ta en titt på listen enheter som er koblet til Wi-Fi-nettverket fra ruteren eller datamaskinen din for å finne ut. Husk at mange enheter kobler til Wi-Fi i disse dager. Listen inneholder bærbare datamaskiner, smarttelefoner, tabletter, smarte TVer, set-top-bokser, spillkonsoller, Wi-Fi-skrivere og mer.

(how-top)

Stupid Geek Tricks: Overbevise dine venner Du er en Hollywood-stil hacker med disse verktøyene

Stupid Geek Tricks: Overbevise dine venner Du er en Hollywood-stil hacker med disse verktøyene

Hacking i filmene er gal spennende: fingrene flyter over tastaturet, og skjermen er en evig blinkende rekke kryptiske tegn. Det er alt så ... interessant. Real hacking er dessverre ikke så intens. Men ulovlig hva du gjør kan være, du er fortsatt bare noen som sitter på en datamaskin. Mesteparten av tiden prøver du bare å få folk til å bruke en falsk Google-påloggingsside.

(how-top)