no.phhsnews.com


no.phhsnews.com / Slik sletter du tekstmeldinger og iMessages i iOS

Slik sletter du tekstmeldinger og iMessages i iOS


Enten du har dem av iMessage eller SMS, noen ganger må du fjerne meldinger fra iOS-enhetens meldingshistorikk. Kanskje du rydder ut gamle rot, eller kanskje du må fjerne meldinger med mer sensitiv informasjon. Uansett hva du mener, kan du fjerne bestemte meldinger fra samtaler eller slette hele samtaler samtidig (og du kan også angi meldinger som automatisk utløper). Slik gjør du det.

Slett en bestemt melding fra en samtale

Først ser vi på å slette bestemte meldinger fra en samtale.

I samtalen klikker du på og holder inne en melding.

I popup-vinduet som vises, trykker du på "Mer".

Tapping "Mer" viser valg bobler du kan bruke til å velge en eller flere meldinger i tråden. Når du har de valgte meldingene du vil slette, trykker du på søppelkanneikonet nederst til venstre.

Bare vær oppmerksom på at iOS ikke vil be deg om å bekrefte valget ditt, så vær sikker på at du har valgt riktig meldinger før du trykker slett.

Slett en hel samtale

Du kan også slette hele samtaler samtidig. Tilbake i hovedmeldingsvisningen, bare skyv en samtale til venstre for å avsløre en Slett-knapp. Trykk på knappen for å slette hele samtalen.

Igjen er det ingen bekreftelse, så vær forsiktig med valgene dine.

Slett flere samtaler samtidig

Og til slutt kan du slette flere samtaler om gangen. På hovedmeldingsskjermbildet klikker du på "Rediger".

Ved å trykke "Rediger" vises utvalgsbobler du kan bruke til å velge så mange samtaler som du vil. Når du har valgt samtalene du vil slette, trykker du på "Slett" nederst til høyre. Og igjen, det er ingen ytterligere bekreftelse. Slettingen skjer med en gang.

Og det er det. Det er ganske greit, selv om alternativet for å slette bestemte meldinger fra en samtale er noe begravet under andre alternativer. Men i det minste er alternativet der. Nå kan du fjerne de gamle meldingene for å spare litt plass, sikre litt ekstra personvern, eller bare få dem ut av veien.


Slik fikser du tilgang blir nektet, filen kan brukes, eller deling av brudd på feil i Windows

Slik fikser du tilgang blir nektet, filen kan brukes, eller deling av brudd på feil i Windows

Noen gang forsøkt å slette en fil og få en tilgang er nektet feil ? Eller kanskje du prøver å kopiere eller flytte en fil eller mappe, og du får en melding om at kildefilen kan være i bruk ? Denne typen feil kan oppstå av flere grunner: du har ikke eierskap til filen eller mappen, og kan derfor ikke utføre handlinger på det eller operativsystemet eller et annet program bruker det for øyeblikket.Du kan van

(How-to)

Slik legger du til nettverksmapper i Windows Search Index

Slik legger du til nettverksmapper i Windows Search Index

I Windows 10 indekserer standard søkefunksjonen din Internet Explorer-historie, Start-menyen og hele brukerens mappe på systempartisjonen. Hva om du vil legge til en nettverksmappe i søkeindeksen i Windows 10? For eksempel, la oss si at du har en NAS-enhet (nettverkstilkoblet lagringsenhet), og du har en masse videoer, bilder og filer der ute som bare ikke passer på PCen din?I d

(How-to)