no.phhsnews.com


no.phhsnews.com / Slik endrer du visningsnavnet på Twitter

Slik endrer du visningsnavnet på Twitter


I motsetning til Facebook har Twitter aldri insistert på at brukeren er sitt virkelige navn. Faktisk er det en lang tradisjon for folk å bytte navn til en spøk eller ordspill fordi det er jul eller Halloween, eller bare uten grunn.

Bare denne uken byttet halvparten av How-To Geek-ansatte navn til Justin Pot, bare for å irritere den virkelige Justin Pot. Selv The Geek selv kom inn på handlingen.

Så la oss se på hvordan du kan endre navnet ditt på Twitter, slik at du kan delta i forferdelige kollektive vitser (eller endre det for en annen mye bedre grunn).

Logg inn til Twitter og gå til profilsiden din.

Klikk på knappen øverst til høyre der det står Rediger profil.

Velg tekstboksen med navnet ditt.

Skriv inn en ny.

Klikk på Lagre endringer .

Din profil vil oppdatere.

Og det er det. Fra nå av vil folk se ditt Twitter-navn som hva du vil at den skal være, men det faktiske @ håndtaket ditt vil ikke endres, bare navnet som vises ved siden av det.


Når noen begynner å grave inn i et Linux-system, kan det hende du finner noen forvirrende eller uventede ting, som / usr / bin / false, for eksempel. Hvorfor er det der og hva er dens formål? Dagens SuperUser Q & A-post har svar på spørsmål fra en nysgjerrig leser.

Når noen begynner å grave inn i et Linux-system, kan det hende du finner noen forvirrende eller uventede ting, som / usr / bin / false, for eksempel. Hvorfor er det der og hva er dens formål? Dagens SuperUser Q & A-post har svar på spørsmål fra en nysgjerrig leser.

Spørsmålet SuperUser-leser user7326333 vil vite hvorfor noen systembrukere har / usr / bin / false som deres shell: Hvorfor har noen systembrukere / usr / bin / false som deres skall? Hva betyr det? Hvorfor har noen systembrukere / usr / bin / false som deres skall? Svaret SuperUser-bidragsytere duDE, Toby Speight og bbaassssiiee har svaret for oss.

(how-top)

Slik sender du bilder fra iPhone med lokaliseringsdata fjernet

Slik sender du bilder fra iPhone med lokaliseringsdata fjernet

Bare fordi du vil dele et bilde med noen, betyr det ikke nødvendigvis at du vil dele den nøyaktige plasseringen du tok med dem. Heldigvis er det enkelt å sende et bilde uten å sende sensitive data sammen med den. iPhone, som andre smarttelefoner, innebærer tonnevis metadata i hvert fotografi du tar med innebygd kamera.

(how-top)